Vervolg...Onzeker bij behandeling en de rekening die komen g

Author:
tandartsalg
Posted:
di, 11/25/2008 - 17:48
Als vervolg op het sluiten van het topic…

‘Onzeker bij behandeling en de rekening die komen gaat...'

Het is jammer dat het zo duidelijk naar voren komt dat er op dit forum een clubje heerst en het voor sommigen een tijdverdrijf is om het topic van anderen te verstieren.

Het topic prikt het clubje dermate dat er een slotje op wordt gezet. Erg slapjes hoor Mondhygiëniste Lieneke (neem me niet kwalijk ‘ons, we en wij’) Misschien zouden ‘jullie’ het een privé forum dienen te noemen en niet een openbaar forum.

Een zaak heeft altijd meerdere antwoorden en elk antwoord heeft meerdere begrippen en elke begrip heeft weer een definitie en elke definitie kan weer anders opgevat worden ondanks dat hetzelfde wordt bedoeld.

Zelf denk ik ook hier dat communicatie en het vermogen tot communiceren vaak de oorzaak is dat er onduidelijkheid ontstaat.

Een foto is een zeer goed hulpmiddel maar kan het nooit winnen van een feit ondanks dat het vaak wordt verward met een feit.
Lieneke

Ik stap naar de webmaster...
Dat clubje is inderdaad een clubje genaamd moderators en beheerders en (andere) tandheelkundigen...en die verstieren niks, die houden orde en beantwoorden vragen. Net zoals op elk openbaar forum is er een moderatorsteam die beslissen of een topic op slot dient te worden gezet.

Toevallig zijn alle tandheelkundigen op dit forum het met elkaar eens. Een andere mening zal je hier niet krijgen.

Wij hebben nog steeds geen glazen bol en kunnen even min door een kabel heenkijken. Je zal het moeten doen met het antwoord dat de tandartsen je hier al hebben gegeven. Wil je een andere mening? Ga naar een real life tandarts en vraag om een second opion en/of probeer het op een ander forum. Hier zijn we uitgepraat. We staan dan ook een vervolg op dit topic niet toe.
di, 11/25/2008 - 18:58 Permalink
de digitale tandarts

Ik kan genoeg onderwerpen vinden waarin ook onder de tandartsen en andere mondzorgkundigen een verschil in mening te vinden is.

Gezien het feit dat een forum snel neigt naar het worden van een platform van ontevredenen, vind ik het verstandig dat er ingegrepen wordt als de berichtgeving nergens toe leidt en/of te negatief wordt.
di, 11/25/2008 - 19:21 Permalink
vV

het laatste advies wat ik, welwillend als altijd, kan geven is: dien een klacht in bij de klachtencommissie waar uw vorige tandarts bij is aangesloten, dan word eea beoordeeld door onafhankelijken. En dan zal blijken wat feiten zijn en wat fictie of verkeerde voorstelling van zaken. Als u er blijkbaar zo mee zit is dat de enige weg om antwoord te krijgen
di, 11/25/2008 - 20:11 Permalink