Vervangen uitgevallen vulling

Author:
immortality
Posted:
zo, 05/28/2006 - 19:42
Ik heb de volgende vraag...

Er is bij mij een tijdje terug een vulling uitgevallen, die er door dezelfde tandarts een half jaar daarvoor is in gezet.
Bij het kauwen op een kleverige reep....kwam de vulling los.
Ik zou dan zeggen, de vulling is niet goed geplaatst en het grootste deel van de rekening wordt door de tandarts voor zijn rekening genomen.

Blijkt dat ik ruim 65 euro moet betalen voor een nieuwe vulling met behandeling. Voor dat kleine beetje bijboren en vullen wordt 65 euro geregeld. Daarnaast staat er in een keer een v00 Groep V techniekkosten op de rekening. Weet iemand wat dat is?

Ik ben de laatste paar jaar een aantal keren van tandarts gewisseld en heb sterk het gevoel dat er erg veel tandartsen rondlopen die niet het belang vand e patient hoog in het vaandel hebben staan, maar met name hun eigen portemonnee.....slechte zaak.
Heb nu een paar keer mee gemaakt dat een tandarts wat in mijn mond zit te doen, zonder dat ik daar toestemming voor heb gegeven.....
fransaki

Als het hetzelfde stuk is wat loskomt als wat er een half jaar geleden ingezet is doe ik het over het algemeen onder garantei opnieuw. Ik heb dan dus het belang van de patient hoog in het vaandel staan, maar niet met name mijn eigen portemonnee.....goede zaak :smt003
Mocht het zo zijn dat er een breuk is opgetreden of een knobbel is afgebroken dat reken ik een gedeelte van de vulling. Ook streef ik ernaar om zo min mogelijk eigen werk opnieuw te moeten doen want dat is erg inefficient en meer nog slecht voor je werkvreugde.
zo, 05/28/2006 - 20:58 Permalink