Verga van de kiespijn aan verstandskies maar geen geld

Author:
CeciliaxRoses
Posted:
vr, 01/23/2015 - 23:34
ik heb in mijn bovenkaak een verstandskies die midden vorig jaar begon door te zetten ... had toen 2 weken pijn en toen was het weg.. die pijn kwam om de 3 maanden ongeveer terug.
eind vorig jaar is er een stuk vanaf gebroken bij het eten van een hamburger (nee hij was niet te hard gebakken hij was nog zacht) en sindien heb ik 24/7 pijn.. paracetamols helpen niet en omdat ik bang ben dat mijn wortel open ligt durf ik niet met zout te spoelen.

ik heb geen geld om naar de tandarts te gaan aangezien ik geen werk heb en mijn moeder leeft van een uitkering (ik ben 24 dus ze heeft alleenstaande uitkering) en de prijzen echt belachelijk zijn zover ik kan zien

simpel te zeggen ik heb nog geen geld om een lolly van 20 cent te kopen (de ironie)

ik zit met mn handen in het haar.. jank me kapot van de pijn en weet niet wat te doen ...

HELP
ben wanhopig

gr Pamela
vV

de prijzen zijn helemaal niet belachelijk...dat je dat niet kan betalen heeft niets met de hoogte van tarieven op zich te maken maar met andere zaken die helaas voornamelijk gevolg zijn van politieke beslissingen, klachten graag dus in Den Haag daarover.
Blijkbaar kan er wel een computer en internetabonnement aangeschaft en betaald?

je kan overwegen iemand uit de familie/vriendenkring on financiële hulp te vragen wellicht? als je een eigen tandarts hebt en blijkbaar geen aanvullende verzekering kan je wellicht ook een beroep doen op bijzondere bijstand.
Dat kan de sociale dienst je vertellen.
als je een eigen tandarts hebt kost eruit halen een regio 60 euro als er een foto nodig is, regio 45 indien die er al is of niet nodig is.
za, 01/24/2015 - 12:05 Permalink
RayoDelSol


Blijkbaar kan er wel een computer en internetabonnement aangeschaft en betaald?



Ik schrik echt enorm van deze reactie. Als je van een minimum uitkering leeft krijg je vaak een vergoeding voor pc en internet, het is dus niet zo dat het een luxe is en/of een keuze tussen tandarts of pc met internet.
Buiten dat om zijn er ook nog altijd plaatsen waar je gratis gebruik kan maken van internet.

Dit soort opmerkingen zijn echt onnodig en behoorlijk kwetsend.
za, 01/24/2015 - 12:20 Permalink
CeciliaxRoses

uww reactie Vv vond ik erg onnodig ... heb altijd geleerd .. als je niks aardigs te zeggen heb zeg dan maar niks ..
kosten van internet zijn nog geen 20 euro per maand en pc gekregen van overleden opa.. en aangezien internet een noodzakelijk iets is in deze maatschapij ja hebben we internet ...

maar ongeveer 140 euro betalen of misschien wel meer voor de tandarts .. dat kunnen wij niet bekostigen ..

dusja die prijzen zijn wel nogal belachelijk .. 50 euro om een kies te trekken (wat waarschijnlijk moet gebeuren) de kamer in orde brengen ervoor is 25 euro extra ... foto's (die er nog niet zijn dus gemaakt moeten worden) 25 euro extra en ga zo maar door .....

schijnbaar heb jij het nogal makkelijk in het leven anders zou u zo'n reactie niet plaatsen ...


ik kwam hier in de hoop dat iemand misschien iets van een oplossing had ...

maar als u het soort mens bent dat hier komt weet ik dat ik op de verkeerde plek ben!
za, 01/24/2015 - 13:51 Permalink
vV

ik kwam hier in de hoop dat iemand misschien iets van een oplossing had ...

je zou mijn reactie nog eens een keer kunnen lezen, want de oplossing staat erin. Net zoals er bijstand is voor bekostiging internet, is er voor zorgkosten meestal ook mogelijkheid tot bijzondere bijstand.
als je mijn opmerkingen overbodig vond: die van jou over belachelijke prijzen van tandartsen is dat ook.... trekken van een al doorgekomen verstandskies boven kost echt geen 140,- trouwens. dat wordt het pas als er extra onderzoek gedaan wordt, maar als je vraagt te beperken tot de pijnklacht met een duidelijke reden moet dat goed gaan.
za, 01/24/2015 - 14:19 Permalink