Valse declaraties eigen tandarts bij mij.

Author:
toesad
Posted:
di, 02/17/2009 - 17:28
Hallo,

bij mij en mijn vrouw zijn verschillende valse declaraties gedeclareerd betreffende behandelingen die absoluut niet zijn uitgevoerd.
Mijn vrouw had twee minuscule gaatjes voor aan haar boventanden (wat voor code is dit?) en kreeg een rekening van ruim 320 euro.
Er werden drievlaks vullingen op de factuur gezet,pulpa overkappingen,vier maal geleidings/infiltratie anesthesie,wel veel voor twee super kleine gaatjes die met witte vulling zijn opgevult en zelfs niet netjes zijn afgewerkt,voelt erg ruw aan.
Bij mij werden dus wel drievlaks vullingen uitgevoerd en stonden ook op de factuur,maar er werden drie kronen van plastisch materiaal op de factuur bijgezet (V14) wat wordt met die kronen bedoelt???????

Hoop op een snel antwoord omdat ik morgen dd 18-02-19 verhaal ga halen bij deze fraudeur!!!! :smt014

Met vriendelijke groet,

Adrie Bijsterveld.
mecánico para …

U denkt: weer zo'n kluns die snel rijk wil worden. gewoon confronteren en aangeven dat je het bij een klachtencommissie voor gaat leggen. En dan wel vragen, welke heeft u? die van de NMT of de ANT?

overigens kan het wel dat een kleine vulling een drievlaks is. voor eenkroon plastisch materiaal, andere naam voor een grote vulling van vier vlakken moet er weldegelijk een hele knobbel minimaal vervangen zijn. dus er zal wel gedacht zijn : brede box ( 1 vlak ) = knobbel.

een beetje verhaal halen gaat overigens wel beter als u echt zeker weet dat het zo is, want..........ik ken ook mensne di eecht super mooi en snel werken, en ook veel doen in weinig tijd. dusz
di, 02/17/2009 - 22:12 Permalink
Spiegeltje

(V14) wat wordt met die kronen bedoelt?

Dat zijn nog grotere restauraties waarbij, simpel gezeg gezegd, de tandarts verder is gegaan dan een normale drievlaksvulling en met composietmateriaal aan de slag is geweest om een soort kroon te ' boetseren' . Hier past een hoger tarief omdat hier nogal wat extra tijd mee is gemoeid.

Mijn vrouw had twee minuscule gaatjes voor aan haar boventanden (wat voor code is dit?)

Niet meteen te zeggen want het hangt ook af van de plaats van het gaatje. Dat kan een V11 zijn (eenvlaksvulling, meest waarschijnlijk), maar misschien ook V12 (tweevlaksvulling)..

Een combinatie van een drievlaksvulling + een V14 (composietkroon) kan m.i. niet op een element.
di, 02/17/2009 - 22:15 Permalink