topics snel gesloten

Author:
Louisette
Posted:
zo, 07/25/2004 - 18:59
waarom worden topics (b.v. van Dre) al zo snel gesloten? Had graag willen reageren en bij andere topics die al langer lopen en "stil"zijn zijn nog geopend. mag ik weten wat en wie dit beslist?
Roxanne

dat zijn de moderators die dat beslissen, en die sluiten het topic af, omdat iedereen zijn eigen mening heeft, maar sommige mensen dat niet kunnen/willen respecteren...

Groetjes Roxanne :smt006
zo, 07/25/2004 - 20:07 Permalink
Dre

Ik was het ook niet helemaal eens met het sluiten van ''mijn'' topic zonder enige vorm van uitleg. Na 2 x een PM te hebben gestuurd naar de moderator kreeg ik zijn uitleg te horen. Hier was ik het absoluut niet mee eens, maar ja.. hij is de baas hier..

Dre
di, 07/27/2004 - 01:50 Permalink
dj

Hoi,

De regels voor het gebruik van het forum zullen binnenkort duidelijker worden aangegeven.

Deze regels worden uiteindelijk bepaald door de DT. Dit gebeurt in de praktijk in overleg met een aantal actieve leden, waaronder maar niet uitsluitend de moderatoren. Belangrijk is het om zich te realiseren dat noch moderatoren noch beheerders (admins) objectief zijn. Zij zijn zo subjectief als ieder ander.

Als een gebruiker het met een beslissing oneens is is het het beste om, zoals dre gedaan heeft, hierover de betreffende moderator middels een privebericht aan te spreken, daarna evt de beheerder. Er zullen soms verschillen van inzicht blijven bestaan.

Ik laat dit onderwerp nog even staan maar verplaats het over enige tijd naar offtopic. Vragen over de gang van zaken op het forum kunnen tot op zekere hoogte gesteld worden, liefst op offtopic, maar over individuele beslissingen gaan we op het forum niet in discussie. Ik verzoek iedereen dit bericht hier dan ook niet voor te gebruiken.

Met vriendelijke groet,

dj
di, 07/27/2004 - 12:29 Permalink
vV

Wellicht is het een optie indien een topic zo snel gesloten wordt als nu het geval was een duidelijke reden op te geven. Nu is het topic gesloten na mijn bijdrage, wat mij te denken geeft dat mijn bijdrage daartoe de aanzet was. Als iets in mijn bijdrage in de ogen van de moderatoren niet door de beugel kon zou ik graag weten waarom, via de messagebox.

vr gr, Walter vV
di, 07/27/2004 - 13:14 Permalink
de digitale tandarts

In werkelijkheid had ik het topic gesloten en het laatste bericht gewist omdat na uw bijdrage Dre een onaardige topic had geplaatst over tandartsen en ik vond juist dat niet terecht tenover de tandartsen (zoals u) die gereageerd hadden.

Misschien had ik dat duidelijker moeten melden, want ik begrijp dat het tegenovergestelde is bereikt.

Sorry.
di, 07/27/2004 - 13:30 Permalink