Tandarts wil niet trekken

Author:
dollie
Posted:
ma, 11/17/2003 - 22:55
Ik ben 2 jaar lang uit angst niet naar de tandarts geweest,maar heb nu toch de stap gezet ik heb boven een plaatje van 4 voortanden (die kats versleten is) en heb in totaal boven nog 6 kiezen en 2 hoektanden (die stijf staan van de vullingen).
Nu wou ik mijn bovenste kiezen laten trekken en dan een kunstgebit voor boven maar mijn tandarts wou ze niet trekken hij zij dat ik maar een andere tandarts moest zoeken die dat wel wou doen.Nu heb ik een andere tandarts gevonden daar moet ik deze week heen maar stel dat die tandarts mij ook niet wil trekken wat moet ik dan doen? kan iemand mij advies geven?? alvast bedankt. groetjes van dollie.

[ Dit Bericht is bewerkt door: dollie op 2003-11-17 23:16 ]
ArrowGirl

Hoi Dollie,

Waarom heb je dat niet gevraagd aan die andere tandarts of die wel je tanden wil trekken?
Ik zat met hetzelfde probleem... ontzettende angst voor de tandarts en ze wilde mijn tanden ook niet trekken zodat ik eindelijk van alle ellende af was en gewoon een prothese zou hebben.
Toen ik eenmaal hier op het forum ben beland en alle verhalen over Kerkrade en Rotterdam had gelezen,dat ze daar onder narcose behandelen,was voor mij de keuze al snel gemaakt.
Heeft nog wel even geduurd maar uiteindelijk heb ik toch gebeld en ben in juni voor een intake-gesprek in Kerkrade geweest en in september hebben ze daar mijn boventanden getrokken en heb ik een prothese gekregen.
Ik weet niet of er ook "gewone" tandartsen zijn die echt doen wat jij wil,volgens mij zijn die niet makkelijk te vinden.
De meesten willen volgens mij alleen maar opknappen,mijn tandarts in elk geval wel.
Ben vorige week weer bij haar terug geweest i.v.m. behoorlijke kiespijn en ze vond het fijn voor me dat ik een tandarts had gevonden die het wel wilde doen. En ze vond het ook heel netjes,maar zou het zelf niet zo makkelijk doen bij haar patienten.
Ik hoop dat je nieuwe tandarts het bij jou wel wil doen (als dit echt is wat je wilt).
Veel suc6 & laat even horen hoe het is gegaan als je bent geweest.

Groetjes Natascha :grin:

[ Dit Bericht is bewerkt door: ArrowGirl op 2003-11-17 23:27 ]
ma, 11/17/2003 - 23:26 Permalink