Binnenkort naar de tandarts? Gebruik de groene button "Vraag een afspraak aan" op de pagina van de tandartspraktijk op deze site waarmee u een afspraak wilt maken. Snel, makkelijk en zonder wachttijd, de tandarts belt u zo snel mogelijk.
Tandarts wil niet slijpen aan glazuur | Tandarts.nl
2 berichten / 0 nieuw
Tandarts wil niet slijpen aan glazuur
Alexia9
Offline
Laatst gezien: 2 jaar 5 maanden geleden
Geregistreerd: 01/16/2018 - 22:03
door Alexia9 di, 01/16/2018 - 22:56
#1

Mijn tandarts heeft in mijn ondervoortanden een vullinkje gelegd. Dit was wat te hoog en is bijgeslepen. Tevens is er een hard puntje op een tandje ernaast weggeslepen. Echter heb ik nu last van een ruw plekje op de achterkant van de tand waar alleen het puntje vanaf is gehaald. Ik zit hier constant met mijn tong tegenaan. Ik ben alweer terug geweest naar de tandarts die weer gepolijst heeft maar dit heeft niks uitgehaald. Het nare gevoel blijft. Ik word er niet goed van. De tandarts zegt dat hij niks ziet en weigert in een gezonde tand te slijpen. Ik ben misschien wel een perfectionist en zeurpiet maar ik kan er gewoon niet tegen. Ik weet alleen nu niet wat te doen? Kan ik naar een andere tandarts gaan om te vragen of die er eens naar wil kijken en eventueel wat glad te slijpen?

Theoretisch kan dat. denk
vV
Offline
Laatst gezien: 24 min 2 sec geleden
Geregistreerd: 04/26/2004 - 02:00
door vV wo, 01/17/2018 - 12:42

Theoretisch kan dat. denk alleen dat de meeste tandartsen daar niet op zitten te wachten.. meestal slijt het vanzelf weg in gebruik, zo`n plekje.