Tandarts praktijk in amsterdam Noord

Author:
Roofvogel
Posted:
wo, 07/18/2007 - 11:10
Wie is er wel eens onder behandeling geweest bij Tandarts * naam verwijderd door beheer* in amsterdam Noord ?

Ik heb 3 behandelingen gehad bij hem 2 x controlle en 1 x een vulling geplaatst . en vanaf die tijd ben ik nu al weer ruim 4 jaar niet meer bij een tandarts geweest .

De pijn die ik daar heb gekregen is niet normaal meer ik gaf het duidelijk aan het begon al bij het reinigen van mijn gebit dat ging er zo hard aan toe dat letterlijk bijna elke tand aan het bloeden was en paar dagen erna nog last had . hij doet het zo wild en zonder geduld. ik zei het doet pijn kan het wat rustiger aan, en wat denk je dat hij zegt niet zo aan stellen ik dacht bij me eigen wtf ik ben nooit bang geweest voor de tandarts heb ook vullingen en boren normaal gesproken altijd zonder verdoving gedaan . met het boren voor de vulling ook trok ik zijn hand uit me mond . ik gaf hem voor de behandeling aan dat als ik teveel pijn zou voelen en ik hem een signaal gaf hij even moest stoppen maar die vent gaat gewoon door .
:o nou bij die man kom ik nooit meer . en zo ben ik niet de enige een vriend van mij heeft het zelfde gehad bij hem en ook mijn moeder.

nou bij deze stop die tandarts gereedschap maar in je *verwijderd door beheer* en weg ermee :smt005[/i]
IkkeLinnie

Ahum, de forumregels al tot je genomen????

Regels: Namen en herkenbaarheid van tandartsen

Namen en conflicten
Het noemen van namen van tandartsen waarmee een conflict is ontstaan is ongewenst. Een van de redenen hiervoor is dat een tandarts zich in het openbaar moeilijk kan verweren door het beroepsgeheim. Het gaat er ons om dat een tandarts waarmee een conflict is ontstaan niet al te herkenbaar is. Dit heeft niet alleen te maken met het noemen van een naam. Als een gebruiker in de tekst of zijn/haar profiel bijvoorbeeld een woonplaats vermeldt waar slechts een of enkele tandartsen werkzaam zijn kan dat op hetzelfde neerkomen. Het noemen van andere persoonskenmerken (dik/dun, groot/klein, accent etc.) kan ook tot een te grote herkenbaarheid van een tandarts leiden.

Als het goed gaat tussen tandarts en patient kan de laatste dat dan op het forum vertellen met naam en al. Vervolgens zou er een conflict kunnen ontstaan. Als een gebruiker daar dan over schrijft is de tandarts toch herkenbaar. Wij vinden het een goed idee om van tevoren na te denken over het noemen van:
- de naam, werkplaats en andere persoonkenmerken van een tandarts, ook als alles goed gaat.
- eigen naam/woonplaats als patient op het forum.

en in geval van twijfel wat terughoudend te zijn met deze informatie.
wo, 07/18/2007 - 15:53 Permalink