Tandarts en wortelkanaalbehandeling

Author:
Cindy1970
Posted:
ma, 07/21/2014 - 21:30
Wat te doen?
De tandarts heeft voor mij twee offertes gemaakt,één met wortelkanaalbehandeling en één zonder.De offerte zonder wortelkanaalbehandeling heb ik ingeleverd.En tijdens het maken van de afspraak aangegeven dat er géén wortelkanaalbehandeling moest plaats vinden.Tot mijn verbazing krijg ik afgelopen zaterdag een factuur binnen met daarop...twee wortelkanaalbehandelingen!
Even ter info: Ik heb onder narcose al mijn tanden en kiezen laten trekken en was dus niet aanspreekbaar.
Romy32

Aha, ik begrijp het.
Poeh, dat is een lastige situatie.
Bij ons in de praktijk ondertekenen de patiënten altijd de begroting waarmee ze akkoord gaan.
Maar daar heb jij nu niet zo veel aan.

Morgen toch maar bellen, en in gesprek gaan.

Overigens is het op zich wel heel fijn hoor, dat er eventueel een klikgebit (in dit geval heet het eigenlijk overkappingsprothese) mogelijk is.
Een normale prothese in de onderkaak (want ik neem aan dat daar de WK-behandelingen zijn uitgevoerd) zit lang niet altijd goed.
Als je dan implantaten zou nemen (want dat is de enige optie als er helemaal geen wortels meer zijn), ben je stukken duurder uit dan nu, met de WK-behandelingen.

Maar goed, daar gaat het nu niet om.
Ik hoop dat je eruit gaat komen met ze.
ma, 07/21/2014 - 22:37 Permalink
Cindy1970

En daar gaat het nou om..ik heb bij hun een offerte ingeleverd...die ik ondertekend heb en waar géén wortelkanaalbehandeling op staat.
Heb daarna een afspraak gemaakt voor de narcose en heb nogmaals doorgegeven dat ik echt géén wortelkanaalbehandeling wilde.
En nu wordt dit mij eigenlijk toch opgedrongen.
ma, 07/21/2014 - 22:50 Permalink