tand afgebroken tijdens boren

Author:
binky3
Posted:
wo, 02/21/2007 - 12:28
Hallo


Ik ben 25 jaar en zit met een probeempje.Tijdens het boren is er een hoektand afgebroken, zover dat ook de wortel meteen verwijderd is.Tand was al zwart aan het worden.
Het duurt nu nog langer dan een maand voordat ik een plaatje krijg.Ik mis namelijk ook al mijn kiezen die door mijn oude tandarts verkeerd zijn behandeld met zenuw behandelingen.
Nu had ik twee vraagjes.
Is deze tandarts nu verantwoordelijk dat ik langer dan een maand zonder voortandje loop.Het valt erg op als ik praat.Zei zegt zelf dat hij ook af had kunnen breken tijdens het eten.Hier ben ik het niet helemaal mee eens.Als zei zag dat die tand zo slecht was had ze niet moeten boren, is mijn mening.

Verder is er nog een tijdelijke tussen oplosssing?(behalve dan een maand niet lachen)
mecánico para …

Ten eerste is het verleden niet iets dat voor je spreekt of je tegenwerken hoeft. Maar alle kiezen kwijt? 25 jaar? en dan de schuld van de tandarts? lastig verhaal.
Dat je die tand nu moet missen is lastig en vervelend, maar als je nu een plaatje of een frame zou maken moet je dat op korte termijn weer aanpassen omdat de kaak kleiner wordt waar de tand stond.
Overigens is het altijd aan te bevelen een tand te proberen te redden, dus schoonmaken is niet zo'n slecht idee. Maar ik denk dat er bij jou meer aan de hand is dan een gaatje hier of daar. Maakt het verhaal niet mooier natuurlijk, maar als je een dermate slecht gebit hebt, waarvan de oorzaak toch niet geheel op een ander zijn conto mag worden geschoven..........dan is een maandje zonder hoektand lopen misschien een zuur appeltje waar je doorheen moet. En dan eens denken wat er met de rest van de tanden gaat gebeuren in de toekomst. Want om eerlijk te zijn zou ik daar niet veel fiduci meer in hebben.
wo, 02/21/2007 - 12:42 Permalink