stukje vulling af

Author:
marjan74
Posted:
wo, 04/10/2013 - 15:47
Vorig jaar zou de tandarts mijn oude vullingen gaan vervangen. Er zijn toen twee of drie vullingen boven vervangen. Verder was volgens hem niet nodig. Nu blijkt bij controle dat ik onder ook wel twee vullingen heb die aan vervanging toe zijn. In de tussentijd heb ik mijn tandartsverzekering opgezegd, want er hoefde niets meer vervangen te worden. Ik baal hiervan en voel me belazerd.
Ik heb gezegd dat ik er over zou nadenken, maar volgens hem moest een kies echt wel opneiuwe gevuld worden. Ik heb blijkbaar een vulling waar een stukje af is. Moet deze persé opnieuw gevuld worden? Ook als ik niets voel, zowel bij koud/warm drinken alsook met mijn tong.
vV

sorry hoor, maar als je auto bij de apk goed is betekent dat niet dat er het komende jaar geen onderhoud nodig is. Vergelijking gaat niet helemaal op, maar toch.
Garanties zijn niet te geven. Of iemand verzekerd wil zijn is eigen keus, en als het 1 vulling of 2 betreft zijn de kosten bij elkaar zeer waarschijnlijk nog lager dan premielast en bijbetaling deel wat buiten vergoeding valt.
De meeste mensen hebben onder de streep geen AV nodig.
do, 04/11/2013 - 09:20 Permalink