Binnenkort naar de tandarts? Gebruik de groene button "Vraag een afspraak aan" op de pagina van de tandartspraktijk op deze site waarmee u een afspraak wilt maken. Snel, makkelijk en zonder wachttijd, de tandarts belt u zo snel mogelijk.
'schilfer' van voortand: drievlaksvulling??? | Tandarts.nl
2 berichten / 0 nieuw
'schilfer' van voortand: drievlaksvulling???
ciconia
Offline
Laatst gezien: 8 jaar 1 maand geleden
Geregistreerd: 05/27/2012 - 10:44
door ciconia zo, 05/27/2012 - 10:51
#1

Hallo,
enkele weken geleden ontdekte ik 's morgens dat er van mijn voortand een schilfer af was: een flintertje, midden-voor naast het spleetje tussen mijn tanden. Ik kon toevallig diezelfde middag nog terecht omdat er een afspraak was uitgevallen. In een kwartiertje was het gepiept: ik grapte nog dat ik dat bijna zelf had kunnen doen en hij beaamde dat dit wel de makkelijkst denkbare vulling was: hij hoefde er alleen maar een stukje tegenaan te plakken.

Nu staat er op de factuur dat hij een drievlaksvulling heeft aangebracht. Ik heb mijn tandartsverzekering opgezegd omdat ik heel zelden klachten heb, en moet het dus zelf betalen. Dat maakt uit Smile Is het terecht dat hier een drievlaksvulling opgegeven wordt of is het verstandig dat ik bezwaar maak?

Met vriendelijke groet, Colette

Re: 'schilfer' van voortand: drievlaksvulling???
mecánico para b...
Offline
Laatst gezien: 7 jaar 1 maand geleden
Geregistreerd: 09/24/2006 - 13:21
door mecánico para bicicletas zo, 05/27/2012 - 12:08

1 en 2 vlaks snap ik, maar 3 lijkt wat over the top. ik zou het wel aangeven dat je voor wat hij het gemakkelijkst vond blijkbaar 3 vlakken nodig hebt. aan de andere kant, als het op een hoekje zit kan het wel