Ruzie met tandarts

Author:
rickywilliams
Posted:
do, 01/29/2004 - 16:26
Hallo allemaal, vandaag is er iets heel vervelends gebeurt. Ik moest naar de tandarts voor mijn halfjaarlijkse controle. Alles ging goed, totdat meneer even moest niezen. Hij nam niet de moeite om zich af te wenden (of hij had de tijd er niet voor) en nieste me zo in mijn gezicht. In plaats van excuses aan te bieden begon hij schaapachtig te lachen. Dit pikte ik niet en ik zei hem de waarheid. Vervolgs weigerde hij om me verder te behandelen (!) Ik heb hem toen uitgescholden, want zoiets doe je toch niet? Hierna begon hij me te duwen (hij wilde dat ik onmiddelijk weg ging). Mensen mogen mioj best voor van alles en nog wat uitmaken maar ze moeten niet aan me gaan zitten! Toen gaf ik de tandarts een duw terug en hierop gaf hij mij een klap!!!!!!! Nou ja zeg! dat doe je toch niet? Hierna deelde ik weer een tik uit en toen sloeg hij met zijn hoofd door een glazen kastje aan de muru heen! zijn hoofd bloedde behoorlijk maar ik zag niets ernstigs aan hem, hij had aalleen een sneetje. toen ben ik weggerend maar nu hoorde ik dat hij vannacht mijn ruiten in wil gooien. Kani k hem nu voor de tandartsvakbond/krijgsraad slepen? Hoe kan ik met hen contact opnemen? Ik ben nog nooit zo behandeld!
Lieneke

sorry, maar dit geloof ik dus even niet. Boevendien, als het al waar is, dan vind ik dat jijzelf behoorlijk fout bent geweest. Schelden doe je niet, jij begon ermee. Misschien voelde hij de nies niet opkomen en niesde dus per ongeluk in je gezicht. Ik kan mij voorstellen dat je dan zenuwachtig even lacht.
Als de tandarts wil dat je weg gaat, dan moet je weg gaan. Je bevind je op zijn terein.
vr, 01/30/2004 - 17:01 Permalink
de digitale tandarts

Ik geloof de grote verhalen ook niet.

Probeer je bijdrage aan dit forum wel zinvol te houden mr williams
vr, 01/30/2004 - 18:07 Permalink
rickywilliams

sorry hoor, ik kan me idd voorstellen als u dit niet gelooft en ik heb hetzelf dus ook nog nooit meegemaakt! (of er van gehoord zelfs!). Maar het maakt mij niet zo veel uit of u het gelooft ik hoop alleen dat u mij aan het adres van de tandartsvakbond kan helpen alstublieft...
za, 01/31/2004 - 09:15 Permalink
rolo

Mijnheer Williams, Is dit een grap?
U maakt me aan het lachen als ik Uw verhaal lees.

Aan het huilen als uw verhaal echt gebeurd is.
Zo gaan mensen niet met elkaar om.

Uitschelden, klappen verkopen ... lees Uw verhaal nog eens over, en oordeel over uw eigen bijdrage in deze.

U verdient een cursus agressie-regulatie en een kunstgebit.
wo, 02/04/2004 - 02:26 Permalink
rickywilliams

weetje, jullie bekijken het maar... als jullie me niet geloven heeft het toch weinig zin om hier verder op in te gaan. dag
do, 02/05/2004 - 19:16 Permalink
RobertCopier

Dat je schelden kan geloof ik absoluut, dit blijkt wel uit andere berichten van jou. Voor de rest ben je een zielig persoon die om aandacht roept, en dat geef ik je ook nog!, maar dan ook wel voor de laatste keer.
zo, 02/15/2004 - 17:17 Permalink
bloemetje

Hallo aandacht

zo bij deze hebje aandacht
ik geloof je verhaaltje ook niet
als je dat echt zo was hadje
wel anders gepiept lijkt mij
dus alsje zo reageert is niet eerlijk
dus doe normaal als je daar was
en er zouden andere pacienten zijn
dan hadden die dat wel gehoort
dus mooi mis mannetje

sorry operator dit moest ik even kwijt
groetjes bloemetje :(
vr, 08/27/2004 - 21:47 Permalink