Plaatsen van nieuwe kronen

Author:
Niel
Posted:
di, 03/02/2004 - 14:26
Hallo,

Na aanbeveling van mijn tandarst ben ik bezig met 2 nieuwe (voortanden)kronen.
Dat komt omdat er nog al een verschil tusen de huidige kronen kwa lengte zit. Maar dat kunnen ze verhelpen door twee nieuwe kronen te plaatsen. Maar het probleem is dat ik erg afhankelijk ben van mijn Tandarst want zij zegt dat ze geen tijd meer heeft voor haar zwangerschapsverlof. Ze gaat vanaf mei met zwangerschapsverlof. Nou ik vind dat nog een hele lange tijd. Ik wil ze namelijk z.s.m. plaatsen omdat ik al heel lang met dat verschil loop van die kronen.

Wat kan nou het beste doen?? Want aan de tandtechnicus, waar ik ben geweest daar ligt het niet aan. Die hebben die kronen met 2 weken klaar.

Moet ik nou opzoek naar een andere tandarts, help!
dj

Hoi,

Tsja in deze situatie ziet het ernaar uit dat bij de huidige tandarts het nog echt wel even gaat duren voordat er weer ruimte is voor deze behandeling. Ik begrijp dat u daarop niet wilt wachten. Dan lijkt er me weinig anders op te zitten dan een andere tandarts te proberen te vinden.

Doeg,
di, 03/02/2004 - 21:18 Permalink
dj

Hoi,

Die nieuwe tandarts wordt u waarschijnlijk binnenkort toegewezen lijkt me, er moet immers een vervanger zijn voor de verlofperiode.
Misschien kunt u vragen of ze al weten wie dat wordt en/of kunt u een voorkeur uitspreken en kunt u die nu alvast benaderen.

Doeg,
di, 03/02/2004 - 21:39 Permalink