Oude tandarts blijkt werkelijk alles fout te hebben gedaan,

Author:
3emaandje
Posted:
wo, 04/29/2009 - 13:24
Dag allemaal,

Ik zit er al een tijd tegen aan te hikken en na het lezen van veel verhalen zou ik graag jullie mening over mijn kwestie willen hebben.

Mijn gebid is na mijn bevalling veranderd van diamant in kalk... Ik heb in het 1e jaar na mijn bevalling 3 wortelkanaal behandelingen moeten ondergaan. In de 2 daar op volgende jaren 2 kronen gekregen en 3 kiezen verloren en als klap op de vuurpijl een behoorlijke angst.
Nu wil het feit dat elke vulling weer een keer open geweest is en ik bij 2 daarvan weer een wortelkanaal benadelingen heb moeten ondergaan.
Dit alles is gedaan door een tandarts waarvan ik me begin af te vragen of hij weet wat hij doet.. Als mens is hij prima maar als tandarts is alles wat hij heeft gedaan uitgelopen tot een ramp. De verdovingen werkte nooit goed, de 2 kronen ben ik letterlijk kwijt, die vielen er na een jaar beide af en de wortelkanaal en zenuw behandelingen waren een regelrechte hel.

Nu ben ik een jaar geleden naar de andere kant van het land verhuist, daar kreeg ik na een maand of 3 vreselijke pijn en moest ik naar de noodtandarts, op z'n zachts gezegt wat is hysterisch omdat ik wist dat ik weer een zenuw behandeling moest ondergaan (weer op een kies die al een keer uitgeboord was) maar tot mijn GROTE verbazing heb ik niets gevoeld, de betreffende "inval" tandarts was een hork maar jemig de pemig ik voelde sinds jaren niets!! Ik heb nadien zo hard gehuild :smt010 , van blijdschap.
Nu heb ik weer een vaste tandarts die vandaag 3 gaatjes in 1 keer heeft gedaan en ik was binnen 3 kwartier klaar (waar ik bij mijn oude tandarts 1 uur kwijt was voor 1 gaatje) en geloof het of niet maar ik ben dus nu van mijn angst af,
ik ben verlieft op mijn nieuwe geweldig zachthandige, super snelle en geweldige tandarts
;-).

Goed moraal van dit veel te lange verhaal...

Alle behandelingen bij mijn oude tandarts zijn letterlijk voor niets geweest, alles heeft een 2e ronde gehad en mijn 2 kronen a €450,- p.s. zijn letterlijk in de prullenbak beland. Hij heeft zijn geld ontvangen :smt017 en ik zit de komende maanden bij mijn nieuwe lieve tandarts te saneren op mijn eigen kosten :cry: . Ja, dat is mijn eigen schuld, ik ben een tijd niet geweest en nu moet ik tot 1 januari 2010 wachten voor de aanvullende verzekering.

Ik voel de grote behoefte iets te ondernemen, de eerdere vergelijkingen met andere beroepsgroepen zijn al gemaakt dus daar zou ik niet aan beginnen. Maar een bepaalde garantie heb ik toch wel recht op?!

Ik lees graag wat mijn mogelijkheden dan wel rechten zijn,

Groetjes