Onterechte rekeningen?

Author:
Berla
Posted:
wo, 02/19/2003 - 14:55
Opeens ontving ik in februar1 2003 drie rekeningen van mijn tandarts. Volgens hem zijn dit herinneringen uit de jaren 2000 en 2001 die hij niet eerder had verzonden wegens een verhuizing (van hem).
Wat moet ik hier nu mee? Ik kan niet meer achterhalen of ik al betaald heb en tevens zijn het nogal vage rekeningen. Onder andere 2 keer een 'vergeten' afspraak.
Wie heeft advies?
admiraal

Wat is "opeens"? Nooit eerder een rekening gehad? Nooit afgevraagd na een behandeling;"ik zal hem eens bellen, want ik heb geen rekening ontvangen?. Hoezoe vage rekeningen" Staan er UPT codes op? Die zijn wettelijk verplicht,net zoals het door de wetgever vastgestelde tarief. U weet kennelijk niets meer;geen agenda uit die tijd? Heeft U de tandarts al gebeld om toelichting? Als hij via zijn dossier kan aantonen dat U bent geweest en welke behandelingen zijn uitgevoerd, dan kan hij gewoon incasseren,deurwaarder en zo.Zelfs voor niet nagekomen afspraken moet worden betaald, tijdverlies ,kostenpraktijkvoering etc. Zoek even goed na en bel de tandarts om toelichting.
zo, 02/23/2003 - 13:07 Permalink