No show en afgezegd en toch een rekening

Author:
willemz
Posted:
ma, 02/23/2009 - 20:57
Wij hebben ruim een week voor de afspraak de afspraak gecancelled. Nu blijft de tandarts volhouden dat wij dat niet gedaan hebben en gewoon de rekening van € 84 moeten betalen.

Echter wij weten zeker dat we hebben afgemeld aangezien tijdens de periode dat mijn vader is overleden ook al een no show gehad hebben bij de mondhygieniste en dat zelfs met de argumentatie van het overlijden van vader geen rekening mee wordt gehouden.

Wat is redelijk en billijk en bij wie ligt nu de bewijslast?
vV

dit is niet redelijk, of billijk. en bewijslast bij dit soort zaken is lastig, in principe bij de tandarts, maar toch ook in ieder geval deels bij u. Dat er geen rekening gehouden werd met een overlijden vind ik schandalig, maar zuiver formeel hoeft daar geen rekening mee gehouden te worden. Er zijn namelijk geen uitzonderingen geformuleerd, men gaat uit van gezond verstand en redelijkheid.

is er behalve dit een voorgeschiedenis met andere zaken, of meer niet nagekomen afspraken? Zou kunnen dat dit gebruikt wordt om te zorgen dat u weggaat? En kunt u bv middels gegevens van de telefoonprovider in ieder geval uw telefoontje waarmee de afzegging gedaan is aantonen?

Zo ja zou ik , schriftelijk, aangeven niet accoord te gaan met de nota en deze dus ook niet te betalen, de tandarts moet zich natuurlijk zelf ook aan de praktijkregels houden. En laat dan maar voorkomen (als ie zo ver gaat...)..Enne, uiteraard...andere tandarts...
ma, 02/23/2009 - 21:13 Permalink