Binnenkort naar de tandarts? Gebruik de groene button "Vraag een afspraak aan" op de pagina van de tandartspraktijk op deze site waarmee u een afspraak wilt maken. Snel, makkelijk en zonder wachttijd, de tandarts belt u zo snel mogelijk.
Nieuwe tandarts en gelijk 15 gaatjes? | Tandarts.nl
2 berichten / 0 nieuw
Nieuwe tandarts en gelijk 15 gaatjes?
TandjeHoger
Offline
Laatst gezien: 1 jaar 7 maanden geleden
Geregistreerd: 11/10/2018 - 01:35
door TandjeHoger za, 11/10/2018 - 01:46
#1

Hallo allemaal,

Ik ben op zoek naar enig advies. Enige tijd geleden ben ik naar een nieuwe tandarts gegaan. Mijn oude tandarts waar ik de afgelopen 20 jaar ben geseest controleerde mijn gebit elk half jaar en ik had zo nu en dan een keer een gaatje. Tot ik bij mijn nieuwe tandarts kwam die 15 gaatjes constateerde. Al met al heeft mij dit veel geld gekost i.v.m. eigen risico.
Kan ik mijn oude tandarts voor deze kosten aansprakelijk stellen? Ik baalner ontzettend van want kennelijk heeft hij zijn werk niet goed gedaan.
MIEP

mondzorg valt niet onder
vV
Offline
Laatst gezien: 23 uur 20 min geleden
Geregistreerd: 04/26/2004 - 02:00
door vV za, 11/10/2018 - 15:09

mondzorg valt niet onder eigen risico, dus die snap ik even niet. Ik denk dat je eigen bijdrage bedoelt op de AV?

Lastig oordelen zo, zonder foto's zelfs onmogelijk. Helaas gebeuren beide versies: het klopt en de oude tandarts heeft het laten versloffen, maar wat helaas ook gebeurt is agendavulling van de nieuwe tandarts die het afschuift op de oude.

Om iets te kunnen zeggen zijn foto's (vooraf ) nodig, die kan je uploaden hier. En liefst ook van de oude tandarts. Het kan ook best zijn dat het voor de oude tandarts twijfelgevallen waren die hij in de gaten hield (had ie dan wel over moeten informeren..).

Wat is gezegd over de oorzaak? zeker iets wat ook besproken moet zijn door de nieuwe tandarts.