Na behandeling aan de pijnkillers

Author:
aluap
Posted:
wo, 10/25/2006 - 03:34
Hoi,

Ik ken het probleem over de witte vulling.
alleen bij mij was de rechter kies stuk afgebroken met de oude grijze vulling, jarenlang ook stuk tandwortel bloot door ring van beugel. Hij heeft gedeelte ouwe vulling laten zitten en de witte eroverheen gedaan. Ik ga door de grond van de pijn met warm en koud eten of drinken. Ik wist niet dat jeje tanden kon verbranden aan iets.
zelfs snachts of overdag doet het pijn.

kan dat wel oude grijze vulling met nieuwe witte vulling?

2 weken erna moest ik voor mijn andere kies linkerkant laten repareren was ook afgebroken met oude grijze vulling met jarenlang tandwortelbloot door ring van beugel. maar wel alles grijze vulling weggehaald en witte vulling erop gezet. links kan ik eten en drinken wat ik wil.

Ik vertelde dat rechts door de grond ging met warm en koud. zei hij dat het door de tandwortel kwam.kreeg zelfs sensodyne tandpasta mee, zou moeten helpen of dood laten spuiten. wel met pijnkillers ja helpt het. krijg nu een probleem bij zwarte plekken van de pijnkillers . Om je gebit te laten fixen is dan 430 euro met veel pijn.

eerst moet ik die betalen en dan pas weer geholpen worden is al aantal maanden geleden. terwijl ik het gelijk aangaf wat de klachten waren.

me moeder zei al je betaald niks totdat het in orde is.
wat kan ik het beste doen?

groetjes aluap
vV

aan het bedrag te zien is er veel meer gedaan dan 1 of 2 vullingen... zou je misschien iets precieser kunnen zijn over de uitgevoerde behandelingen, en de volgorde? de nota is gespecificeerd met zogenaamde UPT codes en elementnummers, daar worden we heel veel wijzer van.

Overigens heeft een tandarts een inspanningsverplichting, geen resultaatverplichting. Dus als hij zeg maar zijn best gedaan heeft, is het feit alleen dat er (nog) last is geen reden de nota niet te betalen.

Wel zou er sprake kunnen zijn van een stukje service bij de nazorg, afhankelijk van wat er precies aan de hand is. Maar dat is vanachter de computer niet te beoordelen.
wo, 10/25/2006 - 08:26 Permalink