Mijn nieuwe tandarts helpt mij niet

Author:
Niels Jansen
Posted:
ma, 11/26/2012 - 10:54
Wat een slechte service!

Zo zat ik heeel lang bij een tandarts in mijn oude woonplaats Lelystad ****
Altijd een goede service gehad en was altijd tevreden na een behandeling.

Toch begon het reizen daarheen mij op een gegeven moment tegen te staan en ging ik het internet op om een goede tandheelkundepraktijk te zoeken. Zo stuit ik op **** in Almere. Website zag er mooi uit en de praktijk zelf zag er ook goed uit (was even gaan kijken).
Vul online dat formulier in en kon aan de onderkant nog vragen stellen. Had er 2 Wanneer kan ik terecht en moet ik mijn oude gegevens op laten sturen van mijn oude tandarts? Hier heb ik geen antwoord op mogen ontvangen. Kreeg wel met de post een afspraak bevestiging voor eind januari (zonder enig contact). Dit vond ik al vreemd maar OKE ik maak wel vrij voor die ochtend.

Vervolgens uit laten schrijven bij mijn tandarts in Lelystad. Gegevens nog niet op laten sturen. Wist immers niet of dat gewenst is.

Nu ben ik een week verder en wat gebeurd er? Er brak een stuk van mijn kies. Lijkt een groot stuk en voelt scherp.
Bel dus mijn..?? Nieuwe tandarts. Leg de situatie uit en dan krijg je te horen dat ik maar de doktersdienst moet bellen. Je denkt toch niet dat wij iedereen meteen helpen met "noodsituaties" die zich net hebben ingeschreven :smt018 . Wij helpen je pas na je eerste afspraak eind januari. Wij zijn veel te druk om ook nog is van de nieuwe mensen hun spoedgevallen op te draaien... :smt014

Ik was met stomheid geslagen. Alles was toch geregeld? Misschien alleen helpen met een noodvulling? Nee! Mooi niet :o
Ga maar de doktersdienst bellen na 17:00 uur (Nu 08:30 uur).

Wat heb ik gedaan? Meteen uit laten schrijven. Als dit nu al zo gaat moet ik er niet aan denken dat ik straks met een ander spoedgeval weken moet wachten voor hulp. Gelukkig toch goed gekomen bij een ander tandheelkundepraktijk (Acta). Zij willen wel een noodvulling aanbrengen en mag mij gelukkig ook inschrijven. Wat een geluk bij een ongeluk.

Hebben meer mensen een soort gelijke ervaring met een "nieuwe" tandarts?? Ben nu wel erg benieuwd :smt017
vV

het is in ieder geval niet zoals het hoort...Als ze inschrijven zijn ze vanaf dat moment ook verantwoordelijk voor opvang spoedhulp. Dat is waarschijnlijk ook wat de doktersdienst zou gaan vertellen.
Dat ze de eerste afspraak zelf pas eind jan. zetten is niet uw probleem. Ik denk dat u er goed aan gedaan heeft uit te schrijven. Oude dossier opsturen is altijd wel handig voor de nieuwe tandarts, maar achteraf gezien: wees blij dat u dat nog niet gedaan had....
ma, 11/26/2012 - 11:30 Permalink