Kosten behandeling

Author:
gz
Posted:
za, 01/22/2005 - 12:23
Helaas heb ik sinds december een probleem met de tandarts. Na het gaatje boren heb ik enorm last gekregen van mijn tand. De zenuw is eruit gehaald en een dag later begon de tand ernaast. Ook hier is de zenuw uitgehaald en half Januari zouden ze alles afmaken. Ben in totaal 4 keer terug geweest omdat ik last had van mijn tand en achteraf zei de tandarts dat hij niet diep genoeg had gezeten en niet verwacht had dat ik zulke lange wortels had. Alles moest ik betalen zo'n 500 euro in totaal terwijl de tandarts de fout maakte.

Ze belden deze week dat ze de rekening verkeerd gemaakt hadden omdat alles nu uitgebreider moest op de rekening. Tot mijn grote verbazing is de rekening nu met 18 euro 90 verhoogd. :roll: :roll: :roll:

Rara hoe kan dit ... eerst moet ik dus een bedrag betalen en zou daarmee klaar zijn maar omdat ze nu alles uitgebreider moeten doen wordt de rekening verhoogd. Ik ga maandag direct contact opnemen met de ziekenfonds maar heeft iemand een verklaring hiervoor ??? want ben wel heel benieuwd want er staat niet bij administratie kosten.
de digitale tandarts

De tarieven voor de wortelkanaalbehandeling zijn dit jaar herzien. Er is een andere structuur gekomen waar o.a. de prijs afhankelijk is van de moeilijkheidsgraad van de kanaalbehandeling, mogelijk dat dat er iets mee te maken heeft.
za, 01/22/2005 - 12:39 Permalink