Binnenkort naar de tandarts? Gebruik de groene button "Vraag een afspraak aan" op de pagina van de tandartspraktijk op deze site waarmee u een afspraak wilt maken. Snel, makkelijk en zonder wachttijd, de tandarts belt u zo snel mogelijk.
kastje muur kastje muur kastje muur | Tandarts.nl
1 post / 0 nieuw
kastje muur kastje muur kastje muur
dj
Offline
Laatst gezien: 8 jaar 3 dagen geleden
Geregistreerd: 03/25/2003 - 01:00
door dj wo, 07/30/2003 - 20:23
#1

Ik zat de afgelopen jaren met gebitsproblemen waar ik hier
http://www.tandarts.nl/phpBB/viewtopic.php?topic=1614&forum=1&4
iets over vertelde.

Ik nam GGZ (geestelijke gezondheidszorg) kwalijk dat ze nooit enige aandacht aan deze problemen wilden besteden, dat was voor de tandarts of de huisarts, die waren dezelfde mening toegedaan maar dan andersom. Dus vertelde miemand mij over de angsttandarts,of over knarsen. Dit heeft mij waarschijnlijk een kies gekost.
Heb uiteindelijk aan de tandarts geschreven dat ik naar het CBT wilde, zonder motivatie, kreeg ik zo. Later motiveerde hij schriftelijk, ik parafraseer, "Voor mij was daar geen eerder aanleiding toe" en "u bent niet in een normale praktijk te behandelen." Wordt klachtsgewijs vervolgd.

Ik citeer huisartsen en GGZ: "Er zijn geen tandartsen met affiniteit voor angstige patienten." De tandarts wilde het onderwerp zelfs geen minuut bespreken.

Van GGZ heb ik de laatste "behandelaar" twee jaar gezien, alhoewel weinig frequent en met veel problemen (laatste jaar om een andere behandelaar gevraagd, beloofd, afspraak eenzijdig ingetrokken). Ik heb al die tijd een behandelplan geeist, nooit gekregen. Huplvraag nooit opgeschreven:
"daar zijn we het niet mee eens". Bij mijn hulpvraag hoorde de vraag of tandarts een GGZ eea op elkaar wilden afstemmen.

Klachten geordend, prioriteiten gesteld. toen gebeld naar het megaGGZcentrum waar alees nu onder valt: "Klachten, moeilijk hoor, stuur maar naar de direktie". Vooruit dan maar, een klachtenkomissie kan ik toch nergens vinden. Drie brieven van 30 april.

Niets van gehoord. Vorge week gebeld, mocht nu op gesprek met de algeheel manager. Tweede brief, aangaande gebit, is niet besproken "want das allemaal tandheelkunde en daar doen we NIETS aan, u vraagt ook niet om een reaktie". Welles.
Dus rouwprocessen, psychische problemen met een kapotgeslagen gezicht, emotionele problemen met tandartsbehandeling, allemaal niet het pakkie an van GGZ, consistent volgehouden tot op vandaag op directieniveau.
"Van een angsttandarts hebben we nog nooit gehoord."
Wordt ook vervolgd.

De algemeen manager (megabehandelcentrum, oa klinische opname) over het behandelplan: "Ja dat DOEN wij hier gewoon niet. Soms denk ik wel eens dat dat een goed idee zou zijn, net als recht op het veranderen van behandelaar." No shit, dat is wat hij zei.

~#@%$^$?!? !!!! Wordt wederom vervolgd.

Voordat ik bij GGZ ophield vroegen ze me hoe ik de behandeling had ervaren (spreek uit ervaaaaaren). "Kafkaesque" heb ik geantwoord, "kent u die uitdrukking?" Die kenden ze.

Geestelijke "gezondheids"-"zorg". Hahahahahhahah. Earth to Planet GGZ, haha,

Doeg,

[ Dit Bericht is bewerkt door: dj op 2003-07-30 22:34 ]