kan iemand me z.s.m helpen alsjeblieft?

Author:
Missieparel
Posted:
ma, 04/23/2007 - 13:08
Hallo
het gaat om het volgende.
Ik heb vorig jaar een tandarts gevonden die me wilde behandelen en me angst ook serieus nam. dit is gelukt en ik ben minder bang geworden.maar ondat er veel aan me gebit moest gebeuren zijn er de nodige afspraken geweest.ik heb toen al duidelijk aangegeven dat het niet te snel op elkaar most omdat we financieel ff in een dip zaten. dit begrepen ze volkomen en was geen enkel probleem als iets later betaald werd.

Nu is het zo dat er een paar behandelingen zijn geweest die flink in de kosten zijn gelopen. me zorgverzekering had ik al overschreden dus moest ik nu zelf gaan betalen. en tja na een paar aanmaningen hun opgebeld en gevraagd of ik een regeling kon krijgen dit was geen probleem. alleen een paar dagenlater krijg ik van de tandarts een brief waarin staat dat ik tegen hun gelogen heb dat ik helemaal niet met het incasso bureau gebeld had en een regeling afgesloten had(dit klopt dus niet want ik heb wel gebeld!) maar omdat ze vinden dat het vertrouwen beschaamd is zeggen ze nu dat ik alleen mag komen in extreme noodgevalen en dan moet ik ook gelijk contant betalen. en als de "schuld "betaald is ( wat allang gebeurd is) mag ik weer contact opnemen en mag ik misschien weer terug in de praktijk maar moet ik voortaan wel na ieder bezoek afrekenen. die financiele dip is nu over dus dat is geen probleem maar ik wil daar nu gewoon niet meer heen puur om het feit dat ik toen wel gebeld heb ook al zeggen hun van niet.

nu het probleem van vandaag. gisteravond ben ik naar een noodtandarts geweest omdat ik pijn had wat blijkt de 1 6 heeft een ontstoken wortelpunt dus hup hij is begonnen met een WKB en ik moet nu een afspraak maken bij me tandarts zodat hun het afkunnen maken. Ik heb vanacht echt op de kop gestaan van de pijn want die TA deed best hardhandig en nu heb iknog steeds napijn waar je niet goed van wordt.

Nu is mijn vraag kan ik een andere tandarts hier in me woonplaats bellen en dus van praktijk wisselen ? dat hij de kies verder repareert en dat mijn oude tandarts de gegevens van mij aan de nieuwe tandarts doorstuurt.

is dit mogelijk>? ik wil echt niet meer naar me oude tandarts
kan iemand me hier aub antwoord opgeven

alvast bedankt
vV

ga eens rondbellen. Hoewel veel praktijken geen mensen inschrijven die reeds een tandarts hebben maar wel dringende pijnklachten. Maar je weet nooit, gewoon proberen dus!

succes!
ma, 04/23/2007 - 13:32 Permalink