Ik zit er mee !!!!

Author:
Joycie
Posted:
di, 10/12/2004 - 21:14
Ok de start van mijn verhaal ik ben Vorige week maandag bij de tandarts geweest omdat ik kiespijn had Ze zijn toen gestart met een zenuwbehandeling Vorige week donderdag nog steeds pijn weer naar de tandarts gegaan en toen hebben ze de kies weer opgehaald en opnieuw behandeld en schoongemaakt Daar gaat het dus over Het bacteriedodend middel waar ze de kies mee schoongespoeld hebben is in een golf achter in mijn keel gekomen omdat er iets mis ging met de slang Daardoor is mijn keel verbrand en ik kreeg een fixe infectie in mijn mond en keel en slokdarm Alles was wit en rood en ontstoken,. Ik ben naar de huisarts gegaan heb daar een antibiotica kuur gekregen en ik moest goed spoelen met bocasan Ik heb heel veel pijn leef nu al 4 dagen op vloeibaar koud voedsel en het is nog niet beter Ik heb de tandarts gebeld en een gesprek gehad met de tandartsassistente en die heeft excuus aangeboden Het had niet mogen gebeuren .Klaar dacht ik iedereen kan fouten maken maar ik doe telefoonwerk en ja kan niet praten aan de telefoon 3 uur achter elkaar dus ik heb me ziek gemeld en vandaag controle gehad Daar moest ik mijn verhaal dus doen en ja het gak zegt nu dat gaan we verhalen bij de tandarts Ik vind dit heel vervelend en ik heb er geen goed gevoel bij omdat het wel mijn tandarts is en ik er zonder problemen weer naar toe wil gaan Maar ik heb hier dus geen zeggenschap in Jullie kunnen wel denken wat zeurt ze nu maar ik ben het wel ff kwijt hier en mischien kunnen jullie me raad geven wat ik moet doen de tandarts bellen en waarschuwen of zelf niets ondernemen wat ik het liefste doe want het is niet mijn wil om verhaal te halen ??? Help wat is jullie mening :-?
vV

Allereerst beterschap. Overigens klinkt het wel als een zeer heftige reactie op dit spoelmiddel. Ik begrijp uit je bericht dat je eigenlijk genoegen neemt met de door de tandarts aangeboden excuses, en er ook niet over denkt naar aanleiding hiervan bij hem weg te gaan. Dan lijkt het mij netjes hem wel in te lichten over de mening van het GAK hierin (hoewel zij naar mijn mening weinig kans maken op verhaal). Als je niets zegt tegen de tandarts kan dat juist de indruk wekken dat het wel via jou komt.

succes !
wo, 10/13/2004 - 08:25 Permalink
Joycie

Ik heb de tandarts gebeld Het is een zij en best wel een goede en ik ben blij dat ik het gedaan heb Ze hebben me het nare gevoel bij me weggenomen Ze begrepen best in de ptraktijk daar dat ik moest verantwoorden waarom ik in de ziekte wet ben . En inderdaad niemand heeft nog nooit een reactie gehad zoals ik het heb gehad Mischien heb ik er wel alergisch op gereageert ik weet het niet .Bedankt dat U me dat advies hebt gegeven

Groetjes Joyce
wo, 10/13/2004 - 11:40 Permalink
dj

Ook van mij beterschap! Je berichtje is even weg geweest, mijn fout, sorry.

De tandarts is, vermoed ik zo, aardig verzekerd voor dit soort dingen, als het GAK doorzet gebeurt er denk ik dit:
- De tandarts zelf schrijft niet meer dan een kort briefje naar de verzekeraar.
- De verzekeraar neemt de verdediging over.
- Vervolgens kunnen er verschillende dingen gebeuren maar de kans is groot dat de tandarts er verder niet veel meer over hoort.
wo, 10/13/2004 - 14:44 Permalink