geen kronen, wel moeten betalen

Author:
ganesha
Posted:
do, 08/12/2004 - 00:31
Hoi,

Al vanaf nov.2003 is mijn tandarts bezig met mijn twee voortanden, kronen dus.
Ik ben inmiddels wel dertig keer bij hem en de tandtechn. geweest maar een gewenst resultaat blijft uit.
Dan weer te kort, dan weer te breed, afijn...het is dus helemaal niets.|
Al die tijd loop ik al met noodkronen waarvan er al 1 een keer is afgebroken. De kronen die nu klaar zijn , zijn niet mooi, te kort en er zit een vlek in. Ik kan daar echt niet mee rondlopen.

Voor ik op zomervakantie ging ben ik bij hem geweest om ze laten zetten. Ik moet toch wat met vakantie, kan met deze tanden nog niet in een broodje bijten of ze knallen eruit. Nu wil hij ze niet meer zetten, of ik moet het geld op cash op zijn stoel leggen. Ik heb dit geweigerd omdat ik er geen vertrouwen in heb en het meteen betaal zodra ik goede, mooie kronen heb. Het zijn immer voor boven tanden, erg belangrijk voor mij.

Hij wilde dit niet doen en zei tegen me mij wel bij de rechter te treffen.Met noodkronen op vakantie gegaan..lekker onzeker in alles wat ik at en in socialiseren had ik weinig trek, de tanden zijn blauw groen en ruw...lelijk.

Net kwam ik thuis ligt er een brief van " fa med' met de facature en boete van 50 euries.
Wat moet ik toch?? Ik heb geen eens de kronen, kan toch niet zomaar betalen..dit komt namelijk niet meeer goed geloof ik.
Ik woon in Amsterdam, mijn tandarts is een XXX (weggehaald door dj ivm herkenbaarheid), wat op zich niets zegt maar hij gaat toch anders met verantwoordelijkheden om dan de gemiddelde tandarts. Hij laat steeds weer zien dat het allemaal niet boeit gewoon. En betalen doe ik heus, het geld ligt al sinds het begin klaar in een envelop. Ben goed verzekerd voor deze zaken.
Maar wil ook graag mooie voortanden......

Wat kan ik doen? waar kan ik aankloppen om verder te komen, ik kan zo echt niet langer rondlopen en voel me behoorlijk genomen :(

Mijn pad loopt dood, kom er niet meer uit!!!

Heeft iemad een goede raad voor mij aub!!??

Gr, Ganesha
dj

Hoi Ganesha,

Ik doe dit nieuwe topic even op slot, niet vanwege iets heel ernstigs maar omdat het bericht ook in je oude thread staat. Het onderwerp hier houden is toch het beste, omdat mensen anders langs elkaar heen praten in die twee threads, en omdat het hele verhaal bij elkaar toch het makkelijkste is.
Wel haal ik wat persoongegevens van de tandarts weg. In het stuk "algemeen" staat onder Regels: Namen en herkenbaarheid van tandartsen hier wat over.
do, 08/12/2004 - 09:21 Permalink