dit moet ik ff kwijt

Author:
pup
Posted:
do, 06/16/2005 - 21:44
Hallo.

Na vorige week een bezoek te hebben gebracht, werd geconstateerd dat een kies goed ontstoken was.
Kreeg een kuurtje voor de onsteking, en een afspraak gemaakt dat de kies(waar vaker problemen mee waren) zou worden getrokken.

Afijn, ik al mijn goede moed bij elkaar geraapt(heb angst voor tandarts)
en vanmorgen heen gegaan. Na 3 kwartier gewacht te hebben mocht ik naar binnen. Ik trotse moeder van twee kids, had mijn jongste kind gewoon meegenomen.(had geen opvang) Die keurig netjes in zijn karretje lekker aan het kletsen was.

Nam plaats in de stoel, en foto werd nog eens bekeken.
Ik had nu geen pijn meer dus dat viel mee.
En in afwachting van de verdoving, werd mijn in ene verteld dat het niet slim was om de kies te trekken!!!!

Waarom niet: omdat ik mijn kind bij me had, en die dat volgens hun niet zou kunnen aanzien!! Mijn bek viel open(haha). Optie 1 was dat ik terug zou komen, en dan oppas had geregeld. Optie 2 was dat mijn kind of met zijn rug naar mijn toe ging zitten, en anders moest ik hem maar even in de wachtkamer zetten!!!!!!! onder toeziend oog van 'een assistente'.

Ik heb voor beide opties bedankt, en ben na 3 kwartier wachten voor jan je weet wel boos weggegaan. Onder het mom van bel wel weer voor nieuwe afspraak.

Belachelijk toch!!
minique

Ik begrijp dat dit een bittere tegenvaller voor je is: je had erop gerekend dat de kies getrokken zou worden en jij verlost zou zijn van de pijn en dan gaat het niet door.
Maar als ik heel eerlijk ben, kan ik je tandarts wel gelijk geven hoor. Het is toch niet niets dat er moest gebeuren en als de tandarts het wel doorgezet zou hebben en je kind had er het nodige van meegekregen, dan zou ik me zo kunnen voorstellen dat je kind daar later problemen mee zou kunnen krijgen (angst voor de tandarts). En dat wil je ook niet.

:smt006 Monique
vr, 06/17/2005 - 08:28 Permalink
joek

Hallo pup, ik nam ook altijd mijn (toen nog kleine) kinderen mee. Ook bij moest er een keer een kies getrokken worden.
De ta vroeg wel of ze er bij moesten blijven, maar ze zaten gewoon te spelen en ze hebben er niets aan over gehouden. Ik denk niet dat ze bij je op schoot moeten zitten of zo. Er zal wel een zekere afstand moeten zijn.
Maar ja, ergens snap ik je ta ook wel.
Het ligt er ook aan hoe je zelf reageert tijdens de behandeling. Ik bleef gewoon tussendoor met mijn kinderen praten. Dat is ook een goed hulpmiddel tegen je angst.
Groetjes,
Joke
vr, 06/17/2005 - 08:36 Permalink