Is dat normaal

Author:
MandyAngel
Posted:
wo, 06/29/2005 - 18:45
beste tandartsen.

Ik weet niet of ik nou zwaar kieskeurig ben. Of dat mijn tandarts het af wil raffelen.

Ik heb voor eigenlijk de planning 1 jaar een plaatje de planning is inmiddels 1,5 jaar maar hoe dan ook was ik vanaf het begin al niet blij met het plaatje.

De tand is de kort (hij heeft hem nog een beetje verlengt met het spul waar je ook tanden mee recontructureerd) hij waarschuwde al dat dat spul waarschijnlijk niet lang of niet goed blijft zitten inderdaat is er ook weer afgebrokkelt. Maar hij bleef te kort.

Zeur ik nou voor een anderhalf jaar (toen dachten we nog 1 jaar)
Ik ben 18 en een plaatje (ook al is het tijdelijk is niet goed voor mijn eigenwaarde) dat dan ook nog eens zoo anders is is echt KLOTE!

Groetjes Mandy
p.s. ik zit ook daatwerkelijk erover te denken om over te stappen.
Het zijn wel mijn Tanden!

Ik krijg gelukkig een implantaat en die word gemaakt door de implantoloog (dat is niet mijn tandarts) en hoop dat dat er helemaal goed uit ziet want daar ga ik geen Ja en Amen op zeggen.
dj

Ehmm de meesten hier zijn geen tandartsen... :) Das erg belangrijk om te weten. Tippie: zet je verhaal/ vragen liefst zo duidelijk en compleet mogelijk bij elkaar, in één of enkele berichten. Je kunt wel op meerdere plekken plaatsen maar vaak maakt het het beantwoorden moeilijker, zeker als er inhoudelijke overlap is.
do, 06/30/2005 - 14:38 Permalink
MandyAngel

Het komt er op neer dat ik anderhalf jaar met een plaatje rond moet lopen wat er verschrikkelijk uit ziet.
En mijn Tandarts vind omdat het voor anderhalf jaar is niet zo'n probleem

Ik ben 18 en voor mij is dit een big deal!

Sorry maar herinnerd niemand zig het jong zijn!
do, 06/30/2005 - 15:01 Permalink
dj

Oh zeker wel en daarbij met een soortgelijk probleem. Er zijn er meer hier. Maar toch: zoek nou de een (of twee) threads uit waar je het meeste in hebt geschreven en zorg dat daar echt alle info in staat. Dit forum, meningsverschil, is waarschijnlijk niet (ig nog niet) het beste forum.
do, 06/30/2005 - 15:10 Permalink
MandyAngel

Het plaatsen van een implantaat gaat het beste als je bent uitgegroeid en je lichaam er dus klaar voor is. Meestal ligt dit dus rond de leeftijd van 18 jaar of ouder, ligt aan hoe je inelkaar steekt ;)
Het wachten van 1,5 jaar is misschien erg lang voor jou, maar om de kans van slagen te vergoten niet. Het is niet de onwil van de tandarts.


Hey maja

Ik heb vroeger als kind ook al een plaatje gehad (was er niet blij mee maar hij zat goed en niemand zag het zonder te weten)
Ik wist dat ze mijn brug eruit moesten halen vanwege mijn implantaat. Wist dus ook al dat ik weer 1,5 jaar moest lopen met een plaatje.Maar waarom word een tijdelijke optie zoals een plaatje onder de tafel geschroven : Het komt over alsof er gedacht word het is maar tijdelijk dus hoeft er niet goed uit te zien.

Misschien is dat wel normaal om te denken voor veel mensen.
Ik kan in ieder geval niet wachten tot mijn Implantaat eraan komt.
Ben ik in ieder geval van dat ROT ding af

Groetjes Mandy
do, 06/30/2005 - 17:19 Permalink