consult rekenen na nog steeds last van kies na behandeling

Author:
vero
Posted:
di, 06/08/2004 - 13:34
Ik heb al een bericht geplaatst over dat ik al 2 jaar kiespijn heb en een jaar last van mijn tong. Nadat ik ook al een tandarts heb bezocht in bijzondere tandheelkunde die me een splint aanmeette en uiteindelijk het ook niet wist en voorstelde om m'n hele leven dan maar een medicijn te gaan slikken (antidepressiva in zeer licht vorm) ben ik dus ten einde raad maar weer eens bij m'n eigen tandarts op bezoek gegaan en gevraagd of zij nog eens wilde kijken omdat ik ook nog steeds een soort van witte plek op m'n tong heb zitten die pijnlijk is. Ze heeft me nu weer doorverwezen naar een kaakchirurg ergens anders. (er zit wel een soort van scherp plekje maar dat zit helemaal tussen m'n 2 laatste kiezen en dan moet ik er echt met het puntje van m'n tong tussen gaan zitten) Daar voel ik wel iets van een braampje of hoe noem je zoiets? Nu heb ik dus voor dat consult ook weer gewoon een rekening gekregen. Moet ik dat nu toch maar allemaal gewoon vinden. Eerst is mijn kies bijgevuld, toen helemaal gevuld toen een wortelkanaalbehandling toen een spint, toen een tandarts (bijzondere tandheelkunde) die gewoon halve uren rekende voor b.v. het happen voor een splint a 111 euro (dus niet de afdruk) alleen voor het aanwezig zijn volgens hem een half uur. Nou ik hoefde alleen maar te "happen" bij zijn assistente al met al 795 euro voor alle behandelingen daar en ik heb dus nog steeds last en nu gaat zij voor een bezoekje ook weer gewoon rekeningen. Is dat normaal??

Alvast weer bedankt voor het lezen van mijn lange verhaal, ik moest het weer even kwijt!! Ik heb namelijk vandaag de afspraak bij de kaakchrirug gemaakt en die is over 3 weken pas weer !!

Groeten Vero

Oja ik moet alles zelf betalen ik ben particulier verzekerd en heb een hoog eigen risico!
admiraal

stel het bij uw tandarts ter sprake en laat hem het uitleggen.
Stel u bent chronisch ziek, u wordt jaren achtereen behandeld ,krijgt duizenden euro's pillen, maar echt beter wordt u niet.Moet dat gratis?

Time is money. tenzij er aangetoond kan worden dat de tandarts verwijtbare fouten heeft gemaakt.
zo, 06/20/2004 - 22:18 Permalink