conflict tandarts ook door gestuurd naar digitale arts

Author:
pmeer
Posted:
vr, 12/16/2005 - 11:40
Goedemorgen
dit onderstaand eheb ik ook doorgestuurd naar een digitale tandaarts misschien kan hij me beter advies geven zijn e rmensen hier dit ook dit hebben meegemaakt ?of weten hoe het is en hebben die tip hoe met d epijn om te gaan,.want ik ben aan het eind van me latijn


Ik zit met voor mij een heel groot probleem,
Ik verga vande pijn in mijn linker boven kaak mijn kiezen kan ik niet aanraken met mijn tong, nu heb ik van de week een zenuwbehandeling gehad en afgemaakt maar de pijn is erger geworden en zo heftig dat ik me kop tegende muur kan slaan.

ik kan heel veel pijn verdragen en ik ben ook geen favoriet om naar een tandarts te gaan laat me liever tien keer opereren dan 1 x stoel van de tandarts.
Nu zijn 2 tandartsen uit een praktijk overeengekomen dat ik me kaken snacht zo stijf hou dat ik knars en dat daardoor me kiezen los liggen en daardoor de pijn erg heftig is .
Ik loop ook bij bij zondere tandheelkunde waar ik eerder een split heb gekregen omdat mijn kaken overbelast waren na een eerder zenuwbehandeling.Die split kan ik nu niet eens in snachts omdat de pijn zo heftig is.
Nu hebben ze met zijn 3 en contact gehad en wiegeren iets te doen aan mijn kiespijnen.
Ik weet dat ze het goed bedoelen maar ook ik heb iets te vertellen over mijn eigen lichaam hoop ik
zij zijn van menining dat mijn rugzakje zo vol zit van vroegere ellende en dat ikde lat voor me zelf zo hoog leg dat ik mezelf voorbij loop.
Ik moet meer aan me zelf denken omdat ik altijd een ander emeer weer plezieren en dat alles perfect loopt.Nu hebben ze een afspraak met een spycholoog gemaakt waar ik nu op een oproep wacht .
Maar mijn gevoel zegt dat ik wel degelijkeen onsteking heb omdat mijn linkerhelft van me gezicht dik en stijf aan voelt.
ik heb wel pijnstillers gekregen dilcofanac met paracetamol met codieine.
maar die helpen niet ook heb ik spierverslapers gekregenenvoor snacht s valium om te slapen maar ook snacht wordt ik 4 a 5x wakker van de pijn.
Nog even voor de duidelijkheid ik ben pas getrouwd ben dol gelukkig en ik begin 1 januari bij een nieuwe baas waar ikerg naar uitkijk maar die pijnen nu zijn ondragelijk,zeker omdat mijn gevoel zegt dat er wel degelijk een onsteking zit.
Ok ik heb heel veel meegemaakt maar ook ik heb er hulp voor gehad en ik ben volgens artsen een sterk persoonlijkheid die een hoop aankan.
nu ik een nieuw leven ben begonnen en ik heel goed weet wat ik wel en niet wil vind ik het een beetje gemeen om het verleden op te rakelen.

ze bedoelen het goed maarze moeten ook begrijpen dat 24 uur pijn en dat al bijn 2 weken niet dragelijk meer is.
nu heb ik maandag een afspraak bij me huisarts maar wat kan die nu doen?

Heb je nog advies voor me, want ik weet me geen raad meer met die pijn.
Alvast bedankt voor het lezen en eventuele adviezen.

met vriendelijke groet,

pmeer
Lieneke

He bah wat een ellende!

Wij kunnen vanaf hier natuurlijk niet zien wat er aan de hand is...Heb je al eens een second opinion aan gevraagd?
Als ik jou was, zou ik de weekenddienst bellen als je echt zo op de kop staat van de pijn. Nee heb je, ja kan je krijgen.
Die psycho vind ik geen slecht idee hoor! Misschien kan je ook nog doorverwezen worden naar een fysiotherapeut?

Heel veel sterkte!

Groeten
braces
vr, 12/16/2005 - 12:36 Permalink
Basset

Uitgebreide moeilijk te diagnostisren pijn in een bepaalde kaakhelft kan ook een neurologische oorzaak hebben. Wanneer dit niet herkent wordt kan het soms gebeuren dat meerdere wortelkanalen op meerdere tanden gebeuren zonder enige beterschap
zo, 01/22/2006 - 23:20 Permalink