Brug gebroken

Author:
27k
Posted:
di, 02/17/2009 - 15:10
Na 4,5 jaar is van de week mijn brug gebroken.

Dit gebeurde op vakantie, eenmaal thuis een tandarts in de buurt geraadpleegd en deze kon vertellen dat er waarschijnlijk een nieuwe in moet aangezien het porcelein is.

De tandarts die het heeft geplaatst zit 180km verderop, toch een afspraak gemaakt.
Bij het maken van die afspraak vroeg ik naar de garantie betreffende de brug. Assistente kon me hier weinig over vertellen, dat zal de tandarts doen. Wel wist ze te vertellen dat ook met zaken als pitten, gevechten e.d. rekening gehouden moest worden. Ze was het bedrijf mijn inziens al aan het indekken.

Aangezien ik wel graag beslagen ten ijs wil kommen vraag ik jullie om wat feiten die te maken hebben met kapotte bruggen / garantie en andere tips!

Alvast bedankt! :smt006
vV

wat voor soort brug is het? is het een procera zit er meen ik in principe 5 jaar garantie op breuk, vanuit de fabrikant van de basisstructuur. En verder hangt het ervan af hoe de situatie in de mond verder is, mn de staat van de pijlers. Waarop is ie gebroken?. Bij een constructiefout acht ik het onwaarschijnlijk dat ie het bijna 5 jaar had uitgehouden, mijn gedahcte gaat toch uit naar iets anders gezien de levensduur tot nu toe..
U bent in de tussentijd verhuisd begrijp ik, wel regelmatig voor controle geweest?
di, 02/17/2009 - 15:26 Permalink