Anda's eigen topic

Author:
admin
Posted:
do, 03/01/2007 - 23:02
Oke...heb je geen mening over wat mij is overkomen, of alleen maar :eigen schuld, dikke bult?
robinson

Voor een mening moet ik meer gegevens hebben.
Liefst beginfoto's, OPG etc.
U heeft toch een klacht ingediend?
Bent u al gezien door een andere tandarts?
Als er fouten gemaakt zijn moet het gesneden koek zijn.
En eigen schuld,dikke bult telt in Nederland niet.
do, 03/01/2007 - 23:06 Permalink
admin

Ja, ik begrijp het. Ik heb een advocaat in de arm genomen, dus teveel uitwijden is denk ik niet goed. Waar het om draait is het plaatsen van de brug, over de gehele onderkaak, en dat deze brug geplaatst kon worden omdat mijn achterste kies muurvast zat(en zit), dus de overspanning van 3 kiezen, kon die brug goed aan. En zou er dan in 10 jaar wat gebeuren, dan is er die garantie!Ik zit binnen die 10 jaar, en de brug is er helemaal niet meer. Maar daar is wel 6.500 euro voor betaald.Nu moest ik dus 5000 euro betalen , voor die prothese op schroeven.
do, 03/01/2007 - 23:38 Permalink
vV

Laat dat garantieverhaal maar gewoon buiten beschouwing. Zij moeten gewoon werken zolas gelelrd op de universiteit. En gaan ze heroische tandheelkunde doen, dan wel met goed verhaal naar patient, dus akkoord van patient! Is dat niet het geval moet het werk gewoon goed uiitgevoerd zijn. En haalt het dan geen fatsoenlijke levensduur kunnen ze allerlei eigen regeltjes bedenken, maar de wet gaat gewoon voor.

Laat een goed dossieronderzoek doen dus.
En een goede letselschadeadvokaat, want dit klinkt als letsel...
vr, 03/02/2007 - 17:50 Permalink
mecánico para …

Volgens mij wel hoor.

Alleen telkens in een andere draad je verhaal kwijt proberen te raken is wat onduidelijk. Dan je eigen draadje starten is okee. Maar wat dacht je van het hele verhaal aan het begin van je eigen draad/topic. Al was het maar dat iemand het zou kunnen snappen.

Want zeg zelf, dacht je werkelijk dat iemand met een beetje gezond verstand al di eoude topics ging doorspitten om de puzzlestukjes van het verhaal te zoeken?

Dat is me net te veel moeite.

En verongelijk zijn met vele vraag en uitroeptekens heeft dan niet echt zin. Ik denk persoonlijk dat je teveel zaken van de moderatie persoonlijk opvat. Prima als je dat wil, maar slechte start om eens lekker mee te gaan babbelen over een brug of weet ik veel wat.
za, 03/03/2007 - 08:31 Permalink
Lieneke

Mijn verstand is misschien wel te gezond.En over het plaatsen van bruggen etc. weet ik genoeg, trouwens waar lees ik jouw topic/draad over bruggen, kronen?


Mecánico para bicicletas heeft mijn ´permissie´ om overal op te reageren want hij is tandarts hetzij in een nette bewoording. Dus als jij een vraag hebt, zal hij het beantwoorden, als hij daar zin in heeft natuurlijk. Hij is dus geen vragensteller maar een antwoordgever.

De tandartsen hier kunnen alleen een goed antwoord geven op jouw vraag als jij jouw vraag op een duidelijke en overzichtelijke manier vraagt. Dus ik zou het advies wat je al gegeven is nog eens willen herhalen...start je eigen topic met jouw verhaal en vraag door even op ´edit´ te drukken. Kopieer dan hetgeen wat je hebt geschreven anders ben je straks alles kwijt. (zie mededelingen)

Als de tandartsen nog informatie missen dan zullen ze daar om vragen.

Ik ga nu wat reacties verwijderen die uit de lollige hoek komen, want anders is dit topic ook al niet meer te volgen...Ik hoop dat ik nu duidelijk ben geweest.
za, 03/03/2007 - 10:23 Permalink
Lieneke

Oooh, nou word het me duidelijk...je wilt geen proffesioneel antwoord? Je wilt alleen maar een beetje babbelen hier? Dan zou ik je willen verwijzen naar een willekeurige chatroom.
za, 03/03/2007 - 10:28 Permalink
mecánico para …

Sorry hoor Anda, uw gedrag spreekt boekdelen. Nee, ik mag niet alles zeggen omdat ik toevallig tandarts bent. Vergeet dat maar rustig. Maar u mag hier wat vragen, alleen de insteek die u gebruikt heeft is er eentje van schoppen tegen de CDC kliniek.

U denkt dat u veel verstand van zaken heeft maar geeft iemand anders niet de mogelijkheid het verhaal te overzien. Dan denk ik, laat maar dan.

En als het u dan niet aanstaat staat het u ook vrij om te gaan. Geen probleem lijkt me
za, 03/03/2007 - 10:42 Permalink