wat nu

Author:
boze moeder
Posted:
di, 04/13/2004 - 13:55
Mijn dochter moest een tijdje geleden worden behandelt vanwege een gat in haar kies. De tandarts vond dat hij getrokken moest worden dus hij pakte een watje met verdovingszalf om daarna een verdoving te geven met de spuit. Toen mijn dochter die spuit zag raakte ze in paniek. De tandarts begon een gevecht met haar. Hij was zo druk in gevecht dat hij vergat dat hij een verdovingsspuit in zijn handen had die ik heb moeten weg duwen omdat die spuit bijna in haar buik zat. Hij kneep vervolgens heel hard in haar wang en drukte haar op die manier op de behandelstoel terug. Ik heb vervolgens gezegt dat dat niet op die manier hoeft en zijn hand gepakt om zijn hand weg te halen. Hij kneep haar zo hart
dat ik deze niet los kreeg. Mijn dochter schreeuwde nee ik wil niet laat die pijn maar. Ik heb haar er van de stoel af gehaald en vervolgens zei de tandarts nee ik wil jou ook niet weg wezen. Ik heb over dit een klacht ingediend bij de klachtencommisie maar die kunnen niets doen omdat hij geen tandheelkundige fout heeft begaan. Ik ben vervolgens naar de politie gegaan maar die kunnen ook niet veel doen omdat het 1 tegen 1 is en mijn dochter is 6 dus ze mag niet getuigen. Ik denk dat ik gedaan heb wat ik kon en dat het nu ophoud voor mij. Ik weet niet wat ik nog meer kan doen. Maar het gemene is dat mijn dochter er een trauma van heeft opgelopen en dat ik haar moet zeggen dat ik er verder niets aan kan doen.
Roxanne

Zo dit is niet helemaal zoals het moet lopen nee, ik ben verder niet bekent met de juridische stappen maar ik hoop dat het verder goed komt!!!

( waar is het trouwens gebeurt? welke tandarts of vraag ik nu te veel??? )

Groetjes Roxanne
(succes!)

_________________
1ste jaars studerende tandartsassistente....

[ Dit Bericht is bewerkt door: Roxanne op 2004-04-13 21:50 ]
di, 04/13/2004 - 21:41 Permalink
de digitale tandarts

Als tandarts is het in bepaalde situaties verstandig om door te zetten. Als je altijd gehoor geeft aan een kind dat niet wil dan zullen veel noodzakelijke behandelingen niet uitgevoerd kunnen worden en zullen de problemen verslechteren.

Aan de andere kant is het natuurlijk ook niet de bedoeling dat geweld wordt gebruikt tegen een patient, maar ergens in dit grijze gebied zal soms een tussenweg gevonden moeten worden.

Het is jammer dat u nu dit hebt meegemaakt maar het is denk ik wel van groot belang dat uw kind alsnog naar (een andere?) tandarts gaat.

Sterkte!


[ Dit Bericht is bewerkt door: de digitale tandarts op 2004-04-13 23:11 ]
di, 04/13/2004 - 23:09 Permalink
boze moeder

Dat is nou het mooie. Ik ben naar een andere tandarts gegaan en daar is ze zonder moeite behandelt. Ze hebben het gaatje gevuld zonder verdoving en zonder gevecht. Ik ben daar heel blij mee moet er wel voor naar een andere stad, maar dat is me de moeite wel waard. Ik vind alleen dat ik als moeder tekort schiet voor mijn dochter. Als mijn dochter iets fout doet geef ik haar straf. Maar hem kan ik moeilijk straffen. Het gaat inmiddels goed met mijn dochter en ik hoop hoop dat we zoiets nooit meer hoeven mee te maken. Bedankt voor de reactie. groetjes boze moeder

[ Dit Bericht is bewerkt door: boze moeder op 2004-04-14 11:07 ]
wo, 04/14/2004 - 10:55 Permalink
boze moeder

Je vraagt zeker niet te veel en ik zou die naam wel uit willen schreeuwen maar ik heb begrepen dat je geen namen mag noemen hier. Hij zit in ieder geval in Almere. In ieder geval bedankt voor je reactie. groetjes boze moeder

Op 2004-04-13 21:41, schreef Roxanne:
Zo dit is niet helemaal zoals het moet lopen nee, ik ben verder niet bekent met de juridische stappen maar ik hoop dat het verder goed komt!!!

( waar is het trouwens gebeurt? welke tandarts of vraag ik nu te veel??? )

Groetjes Roxanne
(succes!)

_________________
1ste jaars studerende tandartsassistente....

[ Dit Bericht is bewerkt door: Roxanne op 2004-04-13 21:50 ]
[/quote]

[ Dit Bericht is bewerkt door: boze moeder op 2004-04-14 11:06 ]
wo, 04/14/2004 - 10:56 Permalink