probleem

Author:
flora5510
Posted:
do, 12/13/2012 - 15:46
mijn zoon van 13 had een beugel door prive omstandigheden heb ik een schuld bij de orthodontist die wil niet meer behandelen nu zit mijn zoon met slotjes in zijn mond die wil ik graag laten verwijderen maar er is niemand die wil helpen ze sturen me allemaal terug naar de orthodontist die de beugel heeft geplaats ik ben bezig met schuldhulpverlening dus de orthodontist wordt wel terug betaald nu zoek ik alleen iemand die tegen directe betaling de slotjes wil verwijderen in de omgeving van amsterdam vrg flora ps ik heb ook al contact gehad met de zorgverzekering en die zeggen je heb een basis parket dus wij kunnen niet bemiddelen
vV

in principe zou verwijderen moeten kunnen, basisverzekerd dus wanneer de tandarts regelrecht declareert bij verzekering via Famed of zo zelfs zonder kosten.
Ik zou gewoon even rondbellen, desnoods net buiten de woonplaats. Wel jammer van de gestagneerde cq afgebroken behandeling.
Overigens kan ik het standpunt van de orthodontist wel begrijpen, want schuldhulpverlening betekent dat hij echt niet zijn voleldige vordering terug zal zien.
Dat is slechts zelden het geval , afhankejk van aantal schuldeisers, of er preferente bij zitten (fiscus) en hoe de totale schuld zich verhoudt tot afloscapaciteit. Aangezien er een hulpverleningstraject is gestart zal de afloscapaciteit lager zijn dan de schuldomvang, anders was die hulpverlening niet nodig..
do, 12/13/2012 - 15:56 Permalink