Gedrag tandarts

Author:
Mila_94
Posted:
wo, 02/14/2024 - 22:48
Hoi,

Er is een tijd geleden iets voorgevallen met mijn tandarts. Echter zijn er nog steeds dingen waardoor ik mijn twijfels heb en ik zou dan graag willen vragen of er hier een tandarts zit die ik een privé bericht mag sturen om die mening te vragen.
Het gaat er eigenlijk om dat ik wil weten of mijn gedachte juist is en of zijn gedrag kan voor een tandarts en ik er verder niet teveel bij na moet denken...

Ik doe dit graag prive vanwege herkenbaarheid aangezien ik niet weet of er hier mensen zitten die deze verhaal herkennen...
Naam van tandarts en praktijk worden uiteraard niet genoemd..

Ik hoor het wel. :D
Mila_94

Dat is waar maar ik weet ook doordat we erg goed met elkaar kunnen opschieten en de dingen die ik in de mail heb beschreven dat ik het ook met hem persoonlijk had kunnen bespreken, terwijl het inderdaad misschien als nog de beste keuze is om het via de manager op te lossen.

Weet u toevallig dat als je niet meer bij een tandarts wilt worden behandeld (en hij jou de komende tijd ook niet meer fijn kan behandelen) dat er dan een notitie wordt gemaakt in het systeem? want ik vind het een beetje lullig als ik een afspraak moet maken voor een pijnlijke kies en hij is de enige die beschikbaar is en dat ik steeds moet uitleggen dat het geen goed idee als hij mij behandelt.


Of verschilt dat per praktijk wat ze doen?
vr, 02/16/2024 - 21:30 Permalink