bericht verwijderd

Author:
rolo
Posted:
do, 02/03/2005 - 02:53
Bericht verwijderd
vV

Op deze manier gezien is elke instantie niet onafhankelijk. Wie bepaalt dat??
Waar het denk ik om gaat is dat het gebit uitgebreid bekeken en gedocumenteerd is. De conclusies kunnen door een ieder getrokken worden. Dus als het nog niet gebeurd is : toch maar de weg langs de tuchtraad??
Anderzijds kan je afhankelijk van wat er op tafel ligt (ook van de verzekering) ook de gang langs de rechtbank proberen, maar die willen dacht ik meestal toch eerst dat het langs de tuchtraad gaat.
Ik begrijp uit het verhaal dat de verzekering al accoord had gegeven?? schriftelijk??

Overigens: ook bij de tuchtraad kan je het tegenkomen dat zij niet per se de kosten vergoeden die gemaakt zijn. Het hangt er namelijk weer vanaf of het gelijk op de duurste manier gedaan is of op een gebruikelijke manier. Het een sluit het ander niet uit.

Als het bij het ACTA gedaan is maak je overigens wel een goede kans.

Wellicht kan een tandarts/ Jurist hier licht op schijnen. Tandarts Admiraal uit Hilversum (heeft eigen website) kan eventueel ook bemiddelen, of kontakten leggen voor bemiddeling.

Let wel: de juridische gangen kunnen veel tijd nemen, een jaar is zomaar om. Het is maar waar je voor kiest. De meeste mensen worden niet gelukkiger van de weg om 100% je gelijk te halen/krijgen (en daar gokt de verzekering denk ik ook op...)

succes!
do, 02/03/2005 - 17:37 Permalink
rolo

Op advies van vriendlief (veel ervaring met de rechtspraak :roll: ) heb ik het bericht verwijderd. Ik was in mijn boosheid veel te snel met het posten.

Advocaat en ik zitten nog in een te prille/moeizame onderhandelingsfase met de verzekeringsmaatschappij, en dan kunnen dit soort interacties wellicht schadelijk uitwerken.

Zal wel beloven om het forum op de hoogte te stellen van de loop! Misschien kan iemand hier straks nog wat van leren?
Groetjes,
RoLo
ma, 02/07/2005 - 23:05 Permalink