wij weten het niet meer,geef ons raad aub

Author:
kyshan
Posted:
do, 12/03/2009 - 00:16
hallo
mecánico para …

wederom, waarom kan iemand zijn berichten na 30minuten nog steeds veranderen? Belachelijk want de vraag was niet apart, de tweede reactie wel. Het is voor de eigenaar/moderator in te stellen dat het niet meer kan. waarom?? Plat gezegd omdat mensen gewoon genieperts zijn die keihard dingen wijzigen of weghalen om alsnog gelijk te krijgen.

ter info, iedereen die op dit forum raar doet gaat in de vijanden lijst en krijgt nevah nooit meer antwoord van me. en als ik er 50 heb kap ik definitief
za, 12/05/2009 - 14:37 Permalink
kyshan

hi,

bij deze heb ik het bericht verwijderd, omdat reacties veelste laat waren,
en mijn zoon al in het ziekenhuis lag, met een dikke ontsteking in de kaak, wat al onderde tong zatn en in zijn keel.
dan heeft het ook geen zin meer om op reactie te wachten dacht ik zo.
Dan mag iedereen denken en zeggen wat ie zeggen wil, maar ik heb voor deze oplossing gekozen, leek mij de beste weg.
groetjes
di, 12/08/2009 - 22:07 Permalink
mecánico para …

Voor mij geen reden mijn mening bij te stellen over hoe een forum werkt.
Overigens staat dat los van het feit dat het dan wel een heftige ontsteking is geweest. Hoe is dat zo gekomen? Echt slechte kiezen en dalende weerstand?? Pittig hoor.
nb, heeft u eigenlijk een tandarts voor dat mannetje?
wo, 12/09/2009 - 08:31 Permalink
kyshan

hallo,

sorry dat het allemaal, zo raar is gegaan.
Maar ik wil bij deze nog wel even vertellen wat er toen alemaal aan de hand was.
HIj had dus een beste ontsteking in zijn kaak.
en de tandartsen maar zeggen maak je niet drukt de dikte trekt wel weg, toen ik het niet vertrouwde, toch maar weer naar de zoveelste tandart, en die heeft direct het ziekenhuis gebeld.
daar aan gekomen, moest hij direct blijven en ander half uur later was hij in narcose op de operatie tafel.
Als we 1 a 2 dagen later gekomen waren zei de arts was het op zijn hartje geslagen zo erg was het al.
na 4 dagen in het ziekenhuis mochten we eindelijk naar huis.
het gaat nu goed, maar naar een tandarts krijg ik hem nooit weer.

groetjes
do, 01/21/2010 - 21:39 Permalink
kyshan

hoi,

Ja he zeg dat wel.

De kleine man is het allemaal al vergeten.
Maar bij ons blijft het altijd bij.
Vindt het erg dat al die tandartsen waar wij geweest zijn, het niet eerder hebben gezien, en ons altijd maar hebben afgewimpled.
Dat mag toch niet gebeuren.

De arts heeft een sneetje onder zijn tong gemaakt, dat zo het pus weg kon.
do, 01/21/2010 - 22:22 Permalink
kyshan

hoi,

Het is alemaal begonnen met pijn aan de kies.
Wij naar een dienstdoende tandarts, die kon alleen een gaatje vinden, maar snapte niet waarom hij zo veel pijn had, hij heeft het gaatje maar gevuld.
Na een dag had hij nog pijn, naar eigen tandarts, die zag dat er een abses aan zijn kiesje zat, dus de kies moets getrokken worden, met veel gedoe de verdoving er iin gekregen, maar hij was zo wild dat ze het niet meer aan durfde om de kies te trekken, dus zijn we zo naar huis gestuurd.
Later op de avond begon hij hoge koorts te krijgen en te rillen als een gek, ambulance gebeld, uiteindelijk hebben die ons naar de dients doende tandarts gedstuurd, en die heeft de kies getrokken zondert problemen.
Maar zijn wang bleef dik en werd alleen maar dikker dikker en dikker, zijn wang was zo dik naar zijn keel toe als 2 tennisballen onder elkaar.
toen vertrouwde ik het niet en ben weer in het weekend naar de dienst doende tandarts geweest en die heeft ons direct door gestuurd naar het zieken huis.
Zo zat alles in elkaar, verder is er mij ook weinig verteld, want zo hoor ik nu dan dat hij na het trekkken van de kies een antibiotica had moeten hebben, nou dat heeft die tandarts nooit gezegd of mee gegeven.
do, 01/21/2010 - 23:02 Permalink
vV

na trekken van een kies is het heel erg ongebruikelijk direct AB te geven. De oorzaak is dan namelijk weg en normaal gesproken werkt het lichaam de ontstekingsresten zelf vrij snel weg. Zal een samenloop van omstandigheden zijn geweest dat dit zo geescaleerd is, idd heel erg veel pech.
Ik weet niet wie u verteld heeft dat de tandarts die getrokken heeft AB had moeten geven, maar dat is dus niet zo, niet standaard.

En nu zaak het vervolg in gang te zetten, want dat moet er wel zijn.
Dus snel weer de stoel in bij de tandarts , kijken hoe het gaat. gewoon niets doen, alleen kijken. Gaat het vervolg afspraak met ene stapje verder etc. Gaat het niet naar gespecialiseerd tandarts toe. Want als er nu al een gat zat wat zo groot/diep was dat het dit veroorzaakt heeft, blijft het meestal niet bij 1.
vr, 01/22/2010 - 11:11 Permalink