wel of niet trekken? 3 jaar

Author:
phoebs17
Posted:
wo, 02/02/2011 - 14:33
Mijn zoon is bijna 3,5 2 jaar geleden is hij gevallen met zijn tanden op de grond. Direct naar de tandarts gegaan, zijn voortand was gespleten. er is niets aan te doen zei de tandarts. Na een paar dagen is de ene helf van zijn gespleten tand eruit gevallen. weer gebeld, ja er is niets aan te doen. Hij dacht neit dat er schade was aan het blijvende gebit. Jaar later werd tandje bruin, en op zijn 3e verjaardag was tand eigenlijk er helemaal af (zit nog wel stuk in tandvlees). We hebben het een jaar geleden nog laten zien aan tandarts en die kon nietsdoen. Nu moesten we dus voor de normale controle, en hij schrok volgens mij wel. Ik vertelde dat er bultjes blaasje boven de beide voortanden komen, en dat mijn zoon klaagt over pijn. En hij zag idd dat er nog stuk tand in zat, en dat er een ontsteking zit. Hij vertelde dus dat we met mijn zoon naar de kaakchirurg moesten en de tanden beide moeten laten verwijderen. Ik zei is dat echt nodig? Alleen als hij erge pijn heeft en vaak klaagt. Het punt is ik heb hem in 2 jaar tijd 3 x gehoord over pijn. Toen zei hij ooh wacht dan nog een half jaar en kom dan terug maar houd het in de gaten. Misschien gaat hij eerder wisselen. Wat moet ik nu wel of niet direct actie ondernemen. Hij wil absoluut niet weer naar de tandarts! vindhet erg vervelend.
mecánico para …

wat dat mannetje wil is niet belangrijk in dit geval. er zit een ontsteking en die moet je kwijt. doordat er een fistel zit is er ook weinig kans op klachten, maar het is een chronische ontsteking. die kan ej laten zitten en net doen of je gek bent (zoals de tandarts zich nu opstelt) maar het is belachelijk dat ie zijn verantwoordelijkheid als behandelaar niet neemt. de kaakchirurg voor twee stukjes melktand?? Echt te gek voor woorden. Met 1 verdoving en een bajonetworteltang pak je ze er in 5 minuten (inwerken verdoving uit). versneld wisselen is er met die ontsteking helemaal niet bij, dat is de wens van een onwillige behandelaar. typisch geval van bang zijn voor de patient..........
wo, 02/02/2011 - 14:57 Permalink
mecánico para …

Je kan niet zomaar naar de kaakchirurg lopen met de vraag, kan die eruit.

over schades................ voor de opvolgers en het glazuur is het niet zo'n probleem. Maar hoelang zou u zelf met een pussende ingegroeide nagel blijven lopen? Ook als ie niet zeer deed. En dan heeft u zelf het antwoord al gegeven.
wo, 02/02/2011 - 21:41 Permalink