Wat vinden jullie???

Author:
desi27
Posted:
di, 06/21/2011 - 22:21
Mijn dochter van 3 jaar gaat sinds kort naar de kindertandarts, eerst zijn de afspraken met de mondhygieniste. Nu na de 3e afspraak te hebben gehad is er toch iets niet helemaal lekker gelopen. Ze was bij de mondhygieniste die haar behandelt en er moesten foto's gemaakt worden maar het bleek dat haar mond te klein was dus we gingen verder met de behandeling toen opeens een collega van haar binnen kwam en vroeg of dat het gelukt was waarop zij antwoorde nee het past niet. Haar reactie was dan ook dat kan niet want ik heb het bij iemand anders ook gedaan. Dus zij haalt de klem en probeert het bij me dochter in de mond te doen waarna zij het niet toelaat, dus zegt ze probeer het maar even zelf maar wat doet mijn dochter die gooit het expres op de grond. in de tijd dat ik de klem pak had ze me dochter met 2 handen stevig vast en met verhefde stem aan te geven dat dit niet gewenst gedrag is en dat zij de baas is dus mijn dochter schrok en ging huilen en wilde naar mij toe ik was op dat moment een beetje verbaast, dit kan toch niet de omgang bevorderen zo'n aanpak en ten tweede zij heeft in mijn ogen geen recht om mijn dochter zo toe te spreken en haar zo te pakken. dit was niet het enige nadat ik me dochter wilde laten zien wat zij bedoelde zegt ze moeder ik wens geen instructie van u maar van haar behandelende mondhygieniste. ze ging even verder en ging weg gelukkig. eenmaal thuis was ik toch ontdaan en heb een mail gestuurd en ook gebeld dat ik het niet fijn vond en dat ik een klacht wilde indienen. vandaag met deze mevrouw ook gesproken blijkt de eigenaar te zijn en dat als ik dit niet vind kunnen maar weg moet gaan dus een klacht inbehandeling nemen doen ze dus ook niet. maar ook niet van mevrouw als u dit zo aangrijpt zal ik u kind op een andere toon benaderen op het moment dat zij iets doet wat niet mag of ik laat het aan u over maar dat helemaal niet. Wat vinden jullie? bij de kinderdagverblijf vonden ze dit trouwens niet kunnen.
Lieneke

Ik had bij mijn eigen dochter van 3 dat had gedaan dan had ik dat ook absoluut niet goed gekeurd. Ik laat het absoluut niet toe dat ze iets op de grond zou gooien. Als ik dat goed zou vinden, dan is dat een prachtige truck om ergens onderuit te komen. Jammer voor uw dochter, het werkte dit keer niet. Huilen is dan een hele goede andere truck. Werd er wel van te voren uitgelegd wat er ging gebeuren?
Toch vind ik het wel erg vroeg om met 3 jaar foto's te maken. Of had uw dochter soms al gaatjes? Gaatjes tussen de tanden zijn erg moeilijk goed te zien met het blote oog in het melkgebit.
En klem? Dat lijkt me geen klem, maar een richter....dat scheelt weer...
Wat was uw reactie toen uw dochter het op de grond gooide?
di, 06/21/2011 - 22:51 Permalink
desi27

ik keur het ook niet goed maar op de manier hoe zij zo is aangepakt door iemand die ze niet kent vind ik niet goed ongeacht wat ze gedaan heeft, daarvoor ben ik haar moeder. Zij heeft mijn geen kans gegeven om er wat van te zeggen. Ze heeft inderdaad een gaatje dus vandaar deze behandeling ook. Maar mijn dochter is erg bang en dan zo'n reactie helpt ook niet. en er zijn meerder manieren om een kind duidelijk te maken dat het niet mag, en vastpakken is zeker geen oplossing.
di, 06/21/2011 - 23:06 Permalink
vV

naar de kindertandarts
waar komt die kwalificatie vandaan? komt op mij over als iemand die dit zelf opgeplakt heeft.

Als er niet op een normale manier over gecommuniceerd kan worden kunt u overwegen een officiele klacht in te dienen natuurlijk. Meer opties dan daadwerkelijk naar een andere praktijk stappen zijn er daadwerkelijk eigenlijk niet.
wo, 06/22/2011 - 10:08 Permalink
mecánico para …

ach, die klacht hoeft zij ook niet in behandeling te nemen, dat doet het klachtencollege. Dat ze kindertandarts zegt te zijn wil ik wel eenz zien dan. Raar dat mensen zo achterlijk doen en ondertussen wel met die term kindertandarts lopen strooien.
wo, 06/22/2011 - 16:12 Permalink