voortanden trekken bij 4 jarige

Author:
fudge
Posted:
ma, 11/09/2009 - 20:37
Mijn dochter van 4 is vorig jaar op haar voortanden gevallen. 1 tand was helemaal teruggeschoten maar langzaam weer naar beneden gekomen. Nu zit er een ontsteking bij haar tanden, ze heeft er geen last van. Tandarts zegt dat het beter is om ze te trekken .... klopt dit?
fudge

Bedankt, ze mag straks om 11.30 naar de tandarts ..... hopelijk wordt het geen drama, ze zal nog haar hele leven naar de tandarts moeten !!! We hebben gelukkig wel een hele leuke tandarts en zelf ben ik helemaal niet bang voor de tandarts. Hopelijk heeft zij dat straks ook ....
di, 11/10/2009 - 07:50 Permalink
fudge

Yes !!! Ze zijn er uit ...... de tandarts had eerst een pasta op haar tandvlees gesmeerd zodat dit al voor verdoofd was. Maar toen moest ze de twee vervelendste spuiten die je in je mond kunt krijgen ..... ze heeft natuurlijk even gehuild en tegengestribbeld omdat ze toch wel pijn doen die spuiten. Daarna was ze een kanjer !!!!!!! De tandarts heeft alles heel netjes uitgelegd en laten zien met welk tangetje hij de tanden er uit ging halen. We zijn nu 2 1/2 uur verder en ze heeft weer praatjes voor 10, slist lekker en heeft het eerste snoepje al naar binnen gewerkt .... De pijn was ook alweer weg zei ze ... Het was inderdaad wel nodig dat ze eruit gingen. Ze zijn helemaal bruin en stinken ontzettend, deze lucht rook ik ook al een tijdje (niet zo erg) uit haar mond, ook al had ze net haar tanden gepoetst..... Kan ze morgen op school vertellen hoe stoer ze is geweeest.
di, 11/10/2009 - 14:26 Permalink