reactie op verdoving of niet?

Author:
mams
Posted:
ma, 10/25/2004 - 21:38
Mijn zoon van 9 is pas behandeld door de tandarts. Er moesten twee gaatjes worden gevuld en daarvoor is hij links en rechts verdoofd.
De behandeling ging erg moeizaam omdat mijn zoon vreselijk bang is voor de tandarts. Al met al heeft het 45 minuten geduurd voordat alles klaar was.
Twee dagen na de behandeling kwam mijn zoon 's morgens naar mij toe dat hij zich niet lekker voelde. Zijn mond stond een stukje open en er liep speeksel uit zijn mond en hij sprak alsof hij dronken was.
Dit heeft ongeveer twee minuten geduurd.
Ik ben de dag daarna naar de huisarts geweest en die zei dat het misschien wel een reactie op de verdoving kon zijn.
Heeft iemand hier ervaring mee? Ik ben er erg van geschrokken. :(
Sab

Hoi,

afgelopen maandag moest er bij mijn zoontje van 6 onder verdoving een kies getrokken worden. Hoewel hij blij was dat zijn kies er uit was is hij sinds maandag niet lekker, hij is huilerig, snel boos, ziet vreselijk bleek en gisteravond ging hij erg huilen en wist hij op een gegeven moment niet eens meer waar hij was, hij was verward en kon alleen nog maar zeggen dat ie zich niet lekker voelde.De afgelopen nacht ben ik om de 2 uur bij hem gaan kijken omdat ik me erg zorgen maak. Dit moet een reaktie zijn op de verdoving!!

Ik wil je ook nog wat vragen: heeft de tandarts de verdoving eerst in laten werken voordat hij ging boren?

Groetjes Sab
vr, 10/29/2004 - 11:57 Permalink