nu al bang

Author:
may
Posted:
wo, 04/08/2009 - 11:33
hallo,

ik heb een dochter van 4 bijna 5, ongeveer een half jaar terug is haar voortand eruit gesneden.. dit moest omdat hij door een val tegen een fietsje best uit zijn kas verwijdert was..
dit alles is gebeurt zonder verdoving (foute diagnose)
nu ben ik al weer 2 keer naar de tandarts geweest met haar zonder problemen..
maar nu komt het..... vrijdag is ze op een ijzeren staaf gevallen en nu is haar andere voortand helemaal los komen te zitten echt gevaarlijk los zeg maar..
nu heb ik het woord tandarts laten vallen en daar werd meteen hevig op gereageerd wat opzich erg logische is!! maar nu weet ik even niet meer wat ik moet doen???
is het schadelijk voor het blijvend gebit enz...

wie kan mij helpen??
mecánico para …

eerst maar een foto maken en kijken hoe het er dan bij staat. overigens als ie "gevaarlijk los staat" is er mogelijk een wortelbreuk gelet op de vorige foto van tand in bakje. actie moet je wel nemen, weglopen voor het probleem is onwenselijk. (maar het maakt het natuurlijk niet ineens wel leuk dan) succes!
wo, 04/08/2009 - 11:50 Permalink
may

ik wil er ook absoluut niet voor weg lopen!! echt niet maar omdat mijn dochter nu al weigert
(lees: hysterische is) krijg ik haar natuurlijk er nooit heen zonder een trauma (als ze die niet al heeft)
wo, 04/08/2009 - 12:23 Permalink
mecánico para …

tenzij je afspreekt: we maken wel een foto en daarna gaan we pas besluiten. en ja, dat is denk ik wel duidelijk te maken. overigens moet je dan voet bij stuk houden als de tandart meteen door wil gaan. afspraak die jij maakt is degene die geldt nu. Eerst een plaatje dan het praatje en het daadje
wo, 04/08/2009 - 13:25 Permalink
mecánico para …

maar wie gaat het aankijken? er kan toch op zijn minst een diagnose worden gesteld denk ik dan. (en dat denk ik altijd eigenlijk). Laat ik het zo zeggen, waar wacht je op? vaster zitten, ontsteking, spontane uitval?? Lijkt me als tandarts prettig te weten wat er evt. staat te gebeuren als er een meer concrete hulpvraag gaat komen.
do, 04/09/2009 - 11:51 Permalink
may

nou vanmiddag is ze uit een schommelmandje gevallen en moesten vanwege scheef staan alsnog naar een tandarts deze heeft hem verwijdert..
bedankt voor je antwoorden ik zal voortaan wat meer op mijn strepen staan.
zo, 04/12/2009 - 22:20 Permalink