Binnenkort naar de tandarts? Gebruik de groene button "Vraag een afspraak aan" op de pagina van de tandartspraktijk op deze site waarmee u een afspraak wilt maken. Snel, makkelijk en zonder wachttijd, de tandarts belt u zo snel mogelijk.
melktand kaak ingeschoten. | Tandarts.nl
1 post / 0 nieuw
melktand kaak ingeschoten.
Jdejong
Offline
Laatst gezien: 5 maanden 2 weken geleden
Geregistreerd: 02/17/2020 - 13:26
door Jdejong ma, 02/17/2020 - 13:38
#1

Goedemiddag,

Vorige week zaterdag is mijn dochtertje van 1,5 jaar oud op haar voortand gevallen. We zijn toen direct naar de spoedtandarts geweest, zij gaf aan dat hij omhoog de kaak ingeschoten was. Het was enorm druk bij de spoedtandarts en liep behoorlijk uit, wij stonden daarom ook binnen 2 minuten weer buiten achteraf voelde we ons niet serieus genomen.
De volgende dag op een maandag is ons dochtertje naar de eigen tandarts geweest, hij wou ook geen foto's maken ( het was voor ons onduidelijk of het tandje echt het tandvlees ingeschoten was of dat hij er toch uit zou zijn, we hadden geen tand gevonden maar zagen ook niets in haar tandvlees zitten)
Hij gaf aan er niets aan te doen omdat het toch om een melkgebit gaat.

Nu was ik afgelopen donderdag haar tanden aan het poetsen en zag tot mijn verbazing dat de tand weer doorkomt! alleen lijkt het net of hij scheef groeit? zou dit kunnen? ze laat het niet erg toe om naar te kijken. Ik twijfel enorm.. Zoals het er nu naar uitziet is het tandje nog steeds wit? zou dit nog kunnen veranderen?
ik hoop zo dat het goed komt omdat ze nog zo jong is.