kind van 3,5 en veel gaten in kiezen

Author:
didi1969
Posted:
vr, 09/10/2004 - 20:11
mijn dochtertje heeft zuigflescaries, er is al 1 kies getrokken, wat een drama was, en zij nu een nog grotere trauma voor de tandarts heeft, dan voorheen.
nu vergaat zij weer van de kiespijn, en zullen dus gauw weer kiezen getrokken moeten worden. ik sta op een wachtlijst voor de SBT(ACTA) dus dat schiet niet op, mijn eigen tandarts kan haar niet verder helpen, omdat zij zich absoluut niet laat helpen door hem.
ik kan toch niet 3 maanden wachten tot ik eindelijk aan de beurt ben bij SBT? en andere tandartsen nemen geen nieuwe patienten aan, wat moet ik nou?????? wie heeft er bij zijn kindje meerdere kiezen laten trekken, of vullen? en hoe ging dit? met prikken of onder narcose, (waar ik geen voorstander meer voor ben na alle berichten die ik hier heb gelezen)

hellupppp
dj

kee.

Op de hoofdpagina van tandarts.nl staat een zoekmachine waarmee je tandartsen kunt vinden. Hoe goed het nu werkt weet ik niet maar in het verleden was het niet het best werkende deel van de site, tandartsen gaven niet zo heel veel info op dan werkt de machine ook niet helaas.

De NMT heeft ook zoiets:
http://www.tandartsennet.nl/nmt/nmt.nsf/index.html!readform&id=C0CA…

En een truuk die ook goed kan werken is je verzekeraar opbellen, soms weten die ook zo op te noemen wie er nog patienten aanneemt!

Alleen: het is een beetje hopen dat de NMT en de verzekeraar hierover ook goed geinformeerd zijn.. Ik weet niet hoever je ervoor wilt reizen enzo maar een keten die nog patienten aanneemt voorzover ik weet is flexdent. Maar het dichtstbij zou dan Alkmaar worden denk ik. De meeste van deze vestigingen werken met meerdere tandartsen dus er is binnen zo'n praktijk wellicht de mogelijkheid even naar de meest geschikte tandarts te zoeken. De flexdent-site is down zo te zien maar het telefoonnummer moet wel te vinden zijn.

Doeg,
ma, 09/13/2004 - 07:11 Permalink