Ik zoek een tandarts voor mijn dochter

Author:
anja35
Posted:
za, 03/15/2003 - 19:13
WIE O WIE KAN MIJ HELPEN ??? Ik ben op zoek naar een (angst) tandarts voor mijn dochter van 9 jaar. De tandarts bij wie we nu onder behandeling zijn heeft heel weinig geduld met kinderen en zij is erg angstig. Deze angst komt door een mislukte ingreep aan haar tongriempje op 4 jarige leeftijd. Sindsdien is zij erg angstig met alles wat in haar mond gebeurt. Ze is wel elk halfjaar voor conrole (samen met haar zusje van 5 die lachend in de stoel springt) bij de tandarts maar doordat deze niet veel geduld heeft wordt haar angst alleen maar erger.
Wie kan mij helpen aan een tandarts die wel met haar angst om kan gaan. Het liefst in de buurt van Uithoorn.
Ook zijn natuurlijk tips om haar angst te verminderen van harte welkom.


[ Dit Bericht is bewerkt door: anja35 op 2003-03-15 19:32 ]

[ Dit Bericht is bewerkt door: anja35 op 2003-03-15 19:33 ]
kindertandarts

Je kunt op deze website bij 'zoek een tandarts' uitzoeken of er in de buurt van Uithoorn een tandarts is die tandheelkunde voor kinderen aanbiedt en nog nieuwe patienten aanneemt.

'Angsttandartsen' zijn er maar heel weinig, maar iedere erkende kindertandarts (en dat zijn er ook weinig) zou heel goed in staat moeten zijn om een behandelbaarheid bij een angstig kind op een acceptabel niveau te kunnen bereiken, al dan niet met behulp van een vorm van sedatie of communicatieve vaardigheden.

succes bij het vinden van een kindervriendelijke tandarts.
di, 03/18/2003 - 00:45 Permalink