Difrax helpt kleintjes stoppen met foppen!!!

Author:
Difrax01
Posted:
do, 01/24/2008 - 17:57
Difrax helpt kleintjes stoppen met foppen!!!

Omdat Difrax als geen ander weet hoe moeilijk het is om op enig moment dat leuke, hippe maar vooral lekkere speentje te moeten missen heeft zij een nieuw boek op de markt gebracht, boordevol leuke verhaaltjes en spelletjes.

“Het stoppen met foppen boek”

Binnen 15 dagen zonder speen, met tips van Soe Soe de fopspenenfee.

Difrax brengt verantwoorde, veilige en mooie fopspenen op de markt maar wil ook ondersteunen bij verantwoord stoppen.

Vivienne van Eijkelenborg, algemeen Directeur van Difrax: “Wij verkopen de leukste speentjes in alle soorten, maten en motieven. Het is heel begrijpelijk dat kinderen zeer verknocht raken aan hun speentje maar er komt een moment waarop het echt beter is het “spenen” af te leren. Uit de contacten met, en verhalen van ouders blijkt dat dit voor sommige kinderen heel moeilijk is. En zo ontstond het idee hier een boek over te schrijven. We hebben gezocht naar een leuke, speelse manier om kinderen hierbij te helpen. Dit bijzondere boek is tot stand gekomen met ondersteuning van ons medisch panel met daarin o.a. kindertandarts Jaap Veerkamp en de logopediste. Inge Nouws heeft de prachtige tekeningen bij dit verhaal getoverd. Ik ben er trots op!”

Soe Soe zal haar debuut maken tijdens de Negen-maanden-beurs in de RAI in
Amsterdam van 13 t/m 17 februari 2008.


Het is de bedoeling dat kinderen die in de weken voor de beurs het spenen hebben afgeleerd hun laatste speentje in komen leveren bij Soe Soe de fopspenenfee. In ruil daarvoor heeft de fopspenenfee een verrassing in petto….

Hoe gratis naar Soe Soe in de Rai?
Het nieuwe “Het Stoppen met foppen boek” zal vanaf medio februari 2008 verkrijgbaar zijn. Echter, Soe Soe de fopspenenfee hoopt dat zo veel mogelijk kinderen hun allerlaatste speentje bij haar in komen leveren tijdens de Negen-maanden-beurs in de RAI. Difrax stelt daarom ouders in de unieke gelegenheid al eerder kennis te maken met het boek. Vanaf 8 januari kon er iedere dag een hoofdstuk gedownload worden vanaf de Difrax site: http://www.difrax.nl. Ruim voldoende tijd dus om vervolgens het 15-daagse stappenplan te doorlopen.

Hoe Soe Soe je mee?
1. Doorloop het 15-daagse “Stoppen met foppen” programma.
2. Meld je aan via http://www.difrax.nl. Ouders die zich aanmelden en van wie het kind het programma met succes doorlopen heeft, ontvangen mede namens de Negen-maanden-beursorganisatie, een gratis toegangsbewijs voor deze beurs. Vergeet niet de dag aan te geven waarop je wilt komen!
3. Kom op de desbetreffende dag met je laatste fopspeentje naar de beurs en ontvang persoonlijk van Soe Soe een ...: verrassing!!

Vivienne van Eijkelenborg: “Ik wens alle kinderen (en ouders natuurlijk) veel succes en heel veel plezier met het stoppen met foppen. Met behulp van de leuke verhaaltjes, spelletjes en tips gaat het hopelijk iets makkelijker…
Iedereen, en ook de fopspenenfee, zal heel trots zijn als het jullie lukt!”

Over Difrax
Difrax B.V., opgericht in 1967, behoort in Nederland tot één van de grootste A-merken op het gebied van baby- en speelgoedartikelen zoals babyflessen, fopspenen, verzorgingsartikelen en knuffels. Ook als internationale speler loopt Difrax voorop op het gebied van babyartikelen. Alles wat Difrax doet, staat in het teken van baby en ouder. Met haar innovatieve en modieuze producten wil Difrax het leven van baby en ouder zo aangenaam mogelijk maken. In de afgelopen jaren verwierf Difrax internationale faam met de ontwikkeling en introducties van baanbrekende, award-winnende producten evenals met de verfrissende en vernieuwende reclamecampagne.
Het assortiment van Difrax is onder meer te vinden in (ketens van)
babyspeciaalzaken, drogisterijen, apotheken, warenhuizen en via de eigen Difrax webshop.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:
Difrax
Susan van Haren
E mail adres: susan@difrax.nl
Tel. 030 - 225 00 04
http://www.difrax.nl, of http://www.daddydifrax.nl
hello jozefien

altijd goed, een poging om de kinderen van zo'n speen af te helpen. Soms zie je zo'n 3 jarige nog met zo'n ding in de mond!
Mijn 3 kleinzoons, spuugde hem van kleins af aan gewoon uit! Grappig gezicht, ze hadden er geen behoefte aan.
de 2 kleindochters waren erg aan de speen gehecht, maar hij moest met 1,5 jaar wel in bed blijven(speentje slaapt) dus met middagdutje en 's nachts mocht hij nog even.
Daarna afbouwen!
denk dat elke hulp welkom is.
:smt006 (oma) Jozefien
do, 01/24/2008 - 19:41 Permalink