Afgebroken melkkies

Author:
Karin23
Posted:
do, 04/18/2013 - 11:43
Beste forumleden

Mijn dochter van bijna zeven jaar heeft een kies( de eerste rechts onder) die eerst voor de helft was afgebroken en sinds gister helemaal. Alleen de bovenkant van de kies is er af dus je kijkt nu op een afgevlakte onderkant van de kies. Er heeft heel lang een ontsteking onder deze kies gezeten maar de tandarts vond het niet nodig hier iets aan te doen omdat ze er geen last van had.

Toen de eerste helft van haar kies afbrak is de ontsteking wel verdwenen. Mijn vraag is nu eigenlijk, wat kan ik hieraan laten doen, of is het beter het gewoon zo te laten zitten.

Gr. Karin
mecánico para …

Omdat blijkbaar iedereen te dom is dit te beantwoorden ende digitale tandarts het wel best vindt.......die kies heeft een chronische ontsteking en die belastde weerstand van je dochtr. Die kies had er ook allang uitgemoetenen de tandarst heeft zich er met een jantje van leiden van afgemaakt door te stellen geen last = niets doen. Dat meisje moet nu nog minimaal drie jaar met die ontsteking blijven rondlopen? Nope. Die tandarst moet zich eens in een boek over kindertandheelkunde verdiepen.

Succes
za, 04/20/2013 - 14:15 Permalink