'wildvlees'-vorming na totale extractie?

Author:
kwirinus
Posted:
zo, 04/03/2011 - 13:57
a.s. dinsdag is het 4 weken geleden dat de kaakchirurg bij mij alles getrokken heeft. in 1e inst. verliep de genezing voorspoedig, maar ineens kreeg ik een aantal heftige bloedingen, uit diverse 'verse' gaatjes. de kaakchirurg heeft toen alles (boven en onder) helemaal opnieuw gehecht en de internist heeft een stollingspil voorgeschreven. (tot overmaat van ramp heb ik namelijk ook nog een bloedprobleem, dat tot op het bot (en merg) wordt onderzocht.)

zo'n 2 weken geleden begon in mijn onderkaak ineens iets te 'groeien'. geen infectie of abces, maar meer een soort wildvlees. daarbovenop zit een behoorlijk grote en stevige bloedprop (de rest van die propjes is inmiddels verdwenen). de kaakchirurg was er een beetje vaag over, en ook de tandprotheticus vond het nix abnormaals.

het enige probleem: die bobbel slinkt niet, dus ik kan daar absoluut geen gebit op velen. hoe lang het gaat duren? ik ben bang maanden.

is er hier op dit forum iets over deze rare 'nieuwvorming' bekend? uiteraard wil ik toch ècht binnenkort een ondergebit indoen om weer eens lekker te (leren) kauwen! alvast dank voor jullie reactie.