Wie kan mij helpen aan een goede tandarts in Capelle/Krimpen

Author:
NicoNel
Posted:
do, 01/10/2008 - 09:50
Beste forummers,
Dat is een hele tijd geleden dat ik hier was!
Voor iedereen een heel goed, gelukkig en vooral gezond 2008 toe gewenst!
Ik heb op 4 december 2007 een kaakoparatie gehad met bot transplantatie vanuit de heup en 4 implantaten in het sint franciskus ziekehuis.
Al met al is mij het kaak gebeuren erg meegevallen, van de heup kan ik dat helaas niet zeggen maar dat was te voorzien bij mij (zie eerdere berichten).

Nu alweer een paar weken verder en ben ik niet echt positief over het een en ander, want er waren nog meer problemen met een totale rotte kies die de chirurg heeft laten zitten??? en die de dag na thuiskomst uit het ziekehuis spontaan gedeeltelijk afbrak.

Wat die heup aangaat ging het allemaal niet goed, zat een behoorlijke bloeding onder en ik kan die heup nog steeds niet helemaal belasten maar goed, ik loop toch al met 2 krukken in huis en buiten met me scootmobiel, ook is er en een dokter thuis geweest en terug naar het ziekehuis gegaan..ik deed teveel en moest meer me rust houden..wat ik altijd al doe!!

Op controle geweest bij de kaakchirurg, die was zeer tevreden over de kaakoperatie en de implantaten en ik moet over 4 maanden terug komen om dan te bekijken of het bot en de implantaten goed zijn voor het opbouwen. Wat die afgebroken kies aangaat, die moet er dus nog uit en moet er weer een nieuwe aanvraag worden gedaan voor implantaten bij DSW...!
(waarom niet allemaal tegelijk als ik dan toch onder narcose moet, door mij ziekte wordt ik al zo vaak geopereerd)

Een paar dagen later van 2 voortanden een stuk afgebroken aan de achterzijde en weer een paar dagen later zit er een zijvoortand los en sinds vanmorgen zitten er nog 4 los.....hoe hebben ze nu kunnen zeggen dat mijn tanden nog goed zijn?

Nu loop ik al een paar dagen en nachten met vreselijke kiespijn en zenuwpijn van die losse tand (en), eten kan ik natuurlijk nog niet met die implantaten (op de plek van kiezen, linksboven en rechts onder)maar nu gaat het helemaal niet meer, loop continue paracetemols en meer van mijn andere pijn medicatie te nemen want het is niet meer uit te houden, de pijn loopt door tot rechts naast mijn neus, tot onder mijn oog en door tot mijn rechteroor, ook mijn klieren zijn dik. De huisdokter komt zo langs en heb gevraagd of ik er iets voor kan krijgen voor de pijn en een antibiotica.Nu heb ik vandaag onze tandarts gebeld, wist wel dat ze verhuisd waren maar niet dat, dat helemaal naar Nesslande was...dat is voor mij niet te doen...pff maar ik kon ook op maandag en dinsdag komen in Capelle..moet ik al die tijd nog wachten wat niet meer kan....?

Ik ben dus op zoek naar een goede en begripvolle tandarts in de buurt van Oostgaarde, Capelle aan den IJssel waar ik met mijn scootmobiel zelf naar toe kan rijden want anders ben ik afhankelijk van allerlei vervoersvoorzieningen die mij keer op keer te laat ophalen of zelfs helemaal vergeten en ik kan dat niet meer aan want naast die kaak en tanden ben ik chronisch ziek en loop al vanaf mijn 12de vreselijk te tobben met alle gewrichten, rug, darmen, zenuwen en ik kan nog wel ff doorgaan, is dus geen hypermobiliteit of Ehlos Dalos waar ik in eerdere berichten op ben gewezen, al kan er altijd naast onderstaande ziekte gecombineerde strengziekten ontstaan of bestaan), ik hoor vandaag of het idd de ziekte van Addison Biermer betreft (de waarde van mijn B12 is 105 en foliumzuur was 3)het zou zoveel verklaren van wat ik allemaal mankeer en ook mijn kinderen lopen steeds meer te tobben met hun gewrichten en rug. Ik heb zovaak om een erfelijkheids onderzoek of voor auto-immuunziekten, dat is nooit gebeurt en ik werd daar steeds verdrietiger, bozer en gefrustreerder door.

Sinds en paar maanden hebben wij weer dichtbij ons huis een nieuwe huisarts, die nog nooit zo.n dik dossier had gezien dan die van mij, ik zei nog van wil je het hebben?
Ook wilde hij vanaf die dag met een schone lei beginnen en van zijn eigen ervaringen met mij/ons uitgaan (hoe zou ik nu aan zo.n dik dossier komen!!!)
Ik heb al jaren geen goed gevoel over de tanden die er toen nog zaten. mocht geen gebit hebben, is door verschillende artsen bevestigd, heeft ook met slechte kaak gewrichten te maken.
Mijn tanden blijven uit mijn mond vallen, durf al maanden niet meer te lachen, dit hele gedoe is beslist niet goed voor mijn zelf vertrouwen....
Ik zal bij tijd en wijle de boel updaten en op die manier hoop ik dat andere mensen er ook iets aan hebben, heb je vragen of advies dan heel graag een mailtje!
vriendelijke groet,
NicoNel

Beste forummers,

Ik ben ondertussen met ons hele gezin naar een nieuwe tandarts vertrokken dichter bij huis en heb de mazzal dat die nieuwe tandarts alles weet van de ziekte van Addison_Biermer en vitD tekort.
Ondertussen zitten mijn meeste tanden en kiezen die ik nog heb los en ik wil nu een sec opinion aanvragen bij een andere kaakchirurg want al is mijn kaakchirurg aardig en goed ik voel me er niet goed bij dat er andere dingen gedaan worden waar geen machtiging voor was afgegeven en dus niet alles betaald wordt terwijl alles op medische indicatie zou gebeuren.

Wat mij zo vreselijk bevreemd is dat kaakchirurgen en tandartsen blijkbaar niet kijken of er soms een ziekte speelt waardoor een gebit ed in zo.n slechte staat is.
Ik zit nu tussen DSW en de kaakchirurg in en heb daar echt geen zin in, kan al die ellende er gewoon niet meer bij hebben, wordt zo verdrietig van al dit gedoe
do, 01/24/2008 - 10:15 Permalink