wat te doen???

Author:
Miepske78
Posted:
vr, 07/19/2013 - 23:32
Hallo, ik heb in februari 2012 mijn tanden laten trekken ivm zware paradontitis.
Mijn kunstgebit is direct na het trekken van mijn voortanden ingegaan. Deze moest 24 uur blijven zitten vervolgens had ik een afspraak met de tandarts die het gebit eruit haalde en reiniger en de wonden bekeek.
Tot dat moment had ik eigenlijk geen klachten.
Maar de tandarts kreeg mijn ondergebit niet meer goed in, ik moest even doorzetten. Echter na 2 weken gemiddeld 1 pakje paracetamols per dag te hebben geslikt tegen de pijn, kon ik niet meer.
Vervolgens voor de zoveelste keer terug naar de tandarts die vertelde dat ik mijn ondergebit voorlopig maar uit moest houden. Na een 2 maanden ben ik weer terug gegaan naar hem en mijn ondergebit ging nogsteeds niet in. Toen kreeg ik te horen dat dit te maken heeft met de ontstekingen in mijn kaak waardoor deze zeer snel en vaak van vorm veranderd, dus voorlopig ( rest van dat jaar) geen gebit in en ook niet proberen zodat alles tot rust kan komen.

Nu heb ik mijn gebit nogsteeds niet in, ivm verhuizing, angst en mogelijk hoge kosten. Wie kan mij adviseren. Zal ik in Enschede opzoek gaan naar een tandarts, of een tandtechnieker en welke kosten dien ik zelf te gaan betalen. Ik heb alleen basisverzekering.
avent

In Enschede kun je naar het ziekenhuis naar bijzondere tandheelkunde. Bij angst ideaal. Alle tijd sn rust. Qua kosten kan ik je helaas niets vertellen maar je zorgverzekeraar of tandarts wrl. Sterkte
ma, 08/19/2013 - 01:46 Permalink