wat te doen?

Author:
bgt
Posted:
zo, 09/25/2011 - 13:57
Ik ben een man van 62 en heb mijn voortanden nog, echter beginnen die te slijten daar ik al jaren bijna geen kiezen meer heb. Nou ja...een paar nog maar bijna geen enkele heeft een tegenover liggende.
Door de angst voor de tandarts ben ik aan het twijfelen wat te doen? De voortanden worden steeds kleiner door slijtage en beginnen uit te hollen. Ik moet nog met de tandarts bespreken wat te doen echter heb ik er niet zo'n goed gevoel bij. Heb mijn kiezen altijd door een kaakchirurg laten trekken daar ze nogal vast zaten. Vaak waren ze ook afgebroken. Eigenlijk wil ik ook een second opinion hebben daar ik, zoals ik al zei, niet zo'n goed gevoel bij mijn tandarts heb.
Lieneke

Als je geen goed gevoel hebt bij de tandarts, zoek dan een ander. Het is niet de bedoeling dat je je niet prettig voelt bij een tandarts en/of geen vertrouwen in zijn behandelwijze hebt. Dus in dat geval zou ik niet voor een second opion gaan, maar voor kennismakingen bij andere tandartsen bij je in de buurt. Mits deze nog patienten aannemen...
ma, 09/26/2011 - 11:50 Permalink